Έλα να δεις τα ηλεκτρικά οχήματα του μέλλοντος στο Eco-Fest 2020

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έλα να δεις τα ηλεκτρικά οχήματα του μέλλοντος στο Eco-Fest 2020
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο στο Eco-Fest 2020, εκτίθενται συγκεντρωμένα όλα τα πρωτότυπα ηλεκτρικά οχήματα με κορυφαίες διεθνείς διακρίσεις!

Στις 18, 19 & 20 Ιανουαρίου 2020, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, σας περιμένουμε στο Eco-Fest 2020, τη γιορτή που είναι αφιερωμένη στις Πράσινες Πόλεις, τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Ηλεκτροκίνηση.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα εκτίθενται συγκεντρωμένα όλα τα πρωτότυπα ηλεκτρικά οχήματα με κορυφαίες διεθνείς διακρίσεις και σχεδιάζονται - κατασκευάζονται εξολοκλήρου από φοιτητές και ερευνητικό προσωπικό των πανεπιστημίων μας, με όραμα μια φιλική προς το περιβάλλον και τις πόλεις αυτοκίνηση.

Ελάτε να δείτε βραβευμένα ηλεκτρικά οχήματα ελληνικών ερευνητικών πανεπιστημιακών ομάδων που αντιπροσωπεύουν τη νέα προσέγγιση στη μηχανοκίνηση με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση και μηδενικούς ρύπους. Παράλληλα θα εκτίθενται ταχυφορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων, ηλεκτρικά σκούτερ, πατίνια και ποδήλατα με δυνατότητα δοκιμαστικής οδήγησης εντός της Τεχνόπολης.

Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους.

;'

Το Eco-Fest 2020 συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας (ΗΑΕΕ), το Insider.gr και το Δήμο Αθηναίων στις 18, 19 & 20 Ιανουαρίου 2020 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Αποτελείται από 3 βασικούς πυλώνες με πρωτότυπο εκπαιδευτικό, ενημερωτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα:

1) Εκθεσιακό σκέλος «Eco-Fair» (18-19-20 Ιανουαρίου 2020)

Χιλιάδες επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καινοτόμα προϊόντα, νέες τεχνολογίες και πρωτοπόρες υπηρεσίες γύρω από τον τομέα της ηλεκτροκίνησης, της ενέργειας και της ανακύκλωσης.

2) Παράλληλες δράσεις «Eco-Events» (18-19-20 Ιανουαρίου 2020)

Με κυρίαρχο στόχο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, η διοργάνωση Eco-Fest 2020 θα πλαισιώνεται και τις τρεις ημέρες από παράλληλες εκπαιδευτικές, και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, για μικρούς και μεγάλους.

3) Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης «Eco-Mobility Conference» (20 Ιανουαρίου 2020)

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το μεγαλύτερο Συνέδριο για την Ηλεκτροκίνηση και τα εναλλακτικά καύσιμα, θα λάβει χώρα στα πλαίσια της διοργάνωσης Eco-Fest 2020, με ομιλητές από την κεντρική πολιτική σκηνή, την τοπική αυτοδιοίκηση, τον ιδιωτικό τομέα και τον ακαδημαϊκό χώρο.

l

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider