«Τοξικά» βέλη Άδωνι για διάθεση συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Τοξικά» βέλη Άδωνι για διάθεση συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ

Αιχμές άφησε ο Άδωνις Γεωργιάδης για αναδίπλωση των τριών ανθυποψηφίων του όσον αφορά στη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, στις τελευταίες του προεκλογικές ομιλίες.

«Θέτω στην προεκλογική ατζέντα το ερώτημα: όποιος θέλει να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ να το πει από τώρα για να έχει πολιτική νομιμοποίηση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «ως φαίνεται ανεξαρτήτως ποιος θα κερδίσει την Κυριακή, όποιος και από εμάς τους τέσσερις και αν κερδίσει δεν έχει πολιτική νομιμοποίηση για να κάνει συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ υπό οποιοδήποτε σχήμα».

«Η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, να ξέρετε, αν συνέβαινε θα ήταν τόσο παρά φύσιν που θα γεννούσε ένα πολιτικό τέρας, ένα πολιτικό τέρας που θα έκανε τεράστια ζημιά στην Ελλάδα και στην παράταξη» και εξήγησε: «Στην Ελλάδα γιατί θα χάναμε χρόνο συγκυβερνώντας με ανθρώπους που δεν έχουν την παραμικρή δυνατότητα να κάνουν αυτά που πρέπει για να γυρίσει η πατρίδα μας στον δρόμο της ευμάρειας. Για την παράταξη θα ήταν ό,τι πιο τοξικό. Αν μας έβλαψε η συνεργασία με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ένα, η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ θα μας έβλαπτε χίλια».

Για τον Κώστα Καραμανλή και τις δηλώσεις Παπαγγελόπουλου είπε:«Εμείς τον τιμούμε τον Κώστα Καραμανλή και τον αγαπούμε τον Κώστα Καραμανλή και θα τον προστατεύσουμε τον Κώστα Καραμανλή από αυτού του τύπου τις προβοκάτσιες τύπου Παπαγγελόπουλου. Γιατί ο Παπαγγελόπουλος μπορεί να ήταν ό,τι ήταν επί Καραμανλή αλλά τώρα είναι Υπουργός του Τσίπρα. Μην το ξεχνάτε αυτό, είναι Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.

Και πιο χειρότερη αντικαραμανλική κίνηση, για να τα λέμε όλα, είναι να λέει ότι όπως είναι εθνάρχης ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είναι τώρα εθνάρχης ο Αλέξης Τσίπρας, μπορεί να υπάρξει; Μα απορώ, απορώ. Δεν φοβήθηκε μην του κάνει μήνυση, αγωγή από τον «άλλον κόσμο» ο Κωνσταντίνος Καραμανλής που τον συγκρίνει με τον Αλέξη Τσίπρα; Έλεος!».

Όσον αφορά στην υποψηφιότητά του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, σχολίασε: «Λοιπόν, προσέξτε, έχετε 48 ώρες να με κάνετε Αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας. Αν με κάνετε Αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας σας υπόσχομαι αυτά που βλέπετε τώρα, να τα κάνει όλη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Αν τα κάνει όλη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας να είστε τελείως βέβαιοι ότι πάρα πολύ γρήγορα θα έρθουμε στην εξουσία και πάρα πολύ γρήγορα θα φτιάξουμε τη χώρα μας γιατί αυτός είναι ο τελικός μας στόχος».

Σε περίπτωση που δεν κερδίσει τις εσωκομματικές αλλαγές διαμήνυσε ότι «υπάρχει και ο άλλος δρόμος, να μην με κάνετε Αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας. Εγώ θα υπερασπιστώ την ενότητα της παρατάξεως, το ξεκαθαρίζω. Δεν πρόκειται να δείτε από εμένα την παραμικρή γκρίνια και θα πάω στον επόμενο Αρχηγό, όποιος και αν είναι, και θα πω όποια θέση επιλέξεις για εμένα θα την τιμήσω».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider