Συνάντηση Μπακογιάννη - Ιερώνυμου: Το μεγάλο στοίχημα για όλους είναι η συνεργασία

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνάντηση Μπακογιάννη - Ιερώνυμου: Το μεγάλο στοίχημα για όλους είναι η συνεργασία
Συζήτησαν για τους τρόπους με τους οποίους η Αρχιεπισκοπή Αθηνών και ο Δήμος Αθηναίων μπορούν να ενώσουν ακόμα περισσότερο τις δυνάμεις τους

Το μήνυμα ότι «το μεγάλο στοίχημα για όλους είναι η συνεργασία» έστειλε ο Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος έγινε δεκτός το μεσημέρι από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.

Αμέσως μετά την συνάντηση, στην διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν οι τρόποι με τους οποίους η Αρχιεπισκοπή Αθηνών και ο Δήμος Αθηναίων μπορούν να ενώσουν ακόμα περισσότερο τις δυνάμεις τους προς όφελος της κοινωνίας και της πόλης, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε:

«Θέλω να πω ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Μακαριώτατο για την τιμή που μου έκανε σήμερα να με δεχθεί. Πάντοτε με την ευλογία του μας δίνει δύναμη αλλά και με το πολύ πλούσιο και πολύ σπουδαίο κοινωνικό του έργο μας δίνει έμπνευση. Είχαμε όλα αυτά τα χρόνια μια εξαιρετική συνεργασία σεβόμενοι πάντα τους διακριτούς μας ρόλους και πιστεύω ότι αυτή θα συνεχιστεί γιατί βεβαίως το μεγάλο στοίχημα για όλους είναι η συνεργασία. Να ενώσουμε δυνάμεις για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά. Και πάλι Μακαριώτατε σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα».

αλλά και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με τη σειρά του θέλησε να ευχαριστήσει τον κ. Μπακογιάννη για τη σημερινή του επίσκεψη και την ευκαιρία που τους δόθηκε να ξανασυζητήσουν: «Ιδιαίτερα για τα θέματα της προηγούμενης εκκλησιαστικής μου διακονίας στην περιοχή της Βοιωτίας, τα οποία τα αντιμετωπίσαμε από κοινού με επιτυχία, όταν εσείς ήσασταν Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Χαιρόμαστε που είστε τώρα ο Δήμαρχος μας στην πόλη των Αθηνών. Ευχόμαστε να έχετε δύναμη, να έχετε υγεία για να συνεργαστούμε διότι όπως είπα και χθες σε μια άλλη εκδήλωση είναι απαραίτητη η συνεργασία της Εκκλησίας με την Πολιτεία, την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και με τους ιδιώτες ώστε σε μια κοινωνία αγάπης να κάνουμε έργα που θα βοηθήσουν τον λαό μας και την πατρίδα μας. Καλή δύναμη. Καλή επιτυχία.»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider