Ιδέες από τις 6 κορυφαίες τράπεζες για τη στήριξη της οικονομίας ζητάει ο Τζάστον Τριντό

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ιδέες από τις 6 κορυφαίες τράπεζες για τη στήριξη της οικονομίας ζητάει ο Τζάστον Τριντό
Ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό ζήτησε από τους επικεφαλής των έξι μεγαλύτερων τραπεζών ιδέες για τη στήριξη της οικονομίας εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, σύμφωνα με την Globe & Mail.

Με τους επικεφαλής των έξι μεγαλύτερων τραπεζών της χώρας συνομίλησε ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό, έγραψε χθες Κυριακή η εφημερίδα Globe and Mail, επικαλούμενη διάφορες πηγές.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Καναδός πρωθυπουργός ζήτησε από τους κορυφαίους τραπεζικούς να εκθέσουν τις απόψεις τους για την πορεία της καναδικής οικονομίας και των κυβερνητικών πρωτοβουλιών στήριξής της, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Τριντό είχε κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τους διευθύνοντες συμβούλους των μεγαλύτερων πιστωτικών ιδρυμάτων της χώρας αφότου ξέσπασε η πανδημία, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

«Τροποποιήσεις» πρότειναν οι τραπεζίτες

Η Globe and Mail ανέφερε πως εξετάστηκαν τροποποιήσεις που προτείνουν οι τραπεζίτες να γίνουν στις πρωτοβουλίες στήριξης που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση, οι ανάγκες για περαιτέρω βοήθεια και οι πιέσεις που υφίστανται πελάτες των τραπεζών.

Κατά το ρεπορτάζ, δεν έγιναν «βαθιές συζητήσεις για θέματα πολιτικής».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider