Ξεπέρασαν τους 1.000 οι θάνατοι από κορονοϊό στη Βρετανία

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ξεπέρασαν τους 1.000 οι θάνατοι από κορονοϊό στη Βρετανία
Σύμφωνα με επίσημο απολογισμό, μέσα στις τελευταίες 24 ώρες έχουν καταγραφεί 260 νέοι θάνατοι στη Βρετανία.

Ο τραγικός απολογισμός της πανδημίας του νέου κορονοϊού στη Βρετανία συνεχίζεται, με τους νεκρούς να έχουν ξεπεράσει το φράγμα των 1.000.

Σύμφωνα με επίσημο απολογισμό που δημοσιοποιήθηκε σήμερα, όπως αναφέρει το BBC, μέσα στις τελευταίες 24 ώρες έχουν καταγραφεί 260 νέοι θάνατοι. Συγκεκριμένα, ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται πλέον σε 1.019 και των ανθρώπων που έχουν επίσημα καταγραφεί ως μολυνθέντες από τον ιό στους 17.089.

Θετικός και ο Μπόρις Τζόνσον

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και έχει τεθεί εθελοντικά σε καραντίνα, σύμφωνα με ανακοίνωση που έκανε ο ίδιος μέσω εντός βίντεο.

«Τις τελευταίες 24 ώρες εμφάνισα ήπια συμπτώματα και βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό», δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Fuel pass: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα - Αναλυτικά οι δικαιούχοι

Οι απειλητικοί κύκλοι του Ιράν - Μαγνήτης ο Αλέξης - Πώς διαβάζει τη Νέα Αριστερά ο Καρανίκας - 25η Μαρτίου στο Γιοχάνεσμπουργκ

Στις 26 Μαρτίου η ανακοίνωση του νέου κατώτατου μισθού - Συνετή αύξηση εισηγείται η Νίκη Κεραμέως

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider