Μακρόν: Διατηρούμε την αντίθεσή μας στις περικοπές των αγροτικών επιδοτήσεων

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Μακρόν: Διατηρούμε την αντίθεσή μας στις περικοπές των αγροτικών επιδοτήσεων
Το Παρίσι θα συνεχίσει να τηρεί την ίδια στάση είπε ο Γάλλος Πρόεδρος.

H Γαλλία διατήρησε τις θέσεις της, εκφράζοντας την αντίθεσή της στις περικοπές των αγροτικών επιδοτήσεων, ενώ το Παρίσι θα συνεχίσει να τηρεί την ίδια στάση.

Αυτό δήλωσε απευθυνόμενος στους αγρότες ο Γάλλος Πρόεδρος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, μία ημέρα μετά την ολοκλήρωση -χωρίς αποτέλεσμα- της ευρωπαϊκής διάσκεψης για τον επόμενο προϋπολογισμό της ΕΕ.

Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης απέτυχαν χθες να συμφωνήσουν για τον επόμενο επταετή προϋπολογισμό της ΕΕ, καθώς η μείωση του προϋπολογισμού από την αποχώρηση της Βρετανίας, κλιμάκωσε τις συζητήσεις για τον καθορισμό των προτεραιοτήτων, αναφορικά με τις δαπάνες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πότε πληρώνει το επίδομα των 100 ευρώ για τους εργαζόμενους

Συντάξεις Αυγούστου: Ανατροπή με τις ημερομηνίες καταβολής τους - Για ποιους συνταξιούχους έρχεται νωρίτερα η πληρωμή

Επίδομα 750 ευρώ για 170.000 εργαζόμενους και ανέργους: Άνοιξαν οι αιτήσεις - Άμεση η πληρωμή

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider