Δείτε τον Μπιλ Γκέιτς να υποδύεται τον Όστιν Πάουερς (vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δείτε τον Μπιλ Γκέιτς να υποδύεται τον Όστιν Πάουερς (vid)
Το ρεπερτόριο του Μπιλ Γκέιτς περιλαμβάνει «The Matrix», «playdate» και «Night at the Roxbury».

Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα ντοκιμαντέρ ειδικά αφιερωμένο στη ζωή του Μπιλ Γκέιτς, το οποίο αναδεικνύει σημαντικά κομμάτια από τη ζωή του μεγιστάνα της τεχνολογίας, από το ξεκίνημα του στον τεχνολογικό χώρο έως και το σήμερα.

Όμως δεν είναι το μοναδικό «έργο» στο οποίο πρωταγωνιστεί. Το τελευταίο διάστημα έχει επανέλθει στο προσκήνιο ένα άλλο «καλλιτεχνικό πόνημα» του! Ο Μπιλ Γκέιτς και ο Στιβ Μπάλμερ κάποτε έκαναν ένα βίντεο «παρωδία» της ταινίας του Όστιν Πάουερς και είναι τόσο... περίεργο όσο φαντάζεστε.

Ο συνιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς και ο πρώην CEO της εταιρείας Στιβ Μπάλμερ δημιούργησαν μαζί ένα μικρό βίντεο με «έμπνευση» μία σκηνή από την ταινία του Όστιν Πάουερς.

Το βίντεο αρχικά κυκλοφόρησε στο Youtube το 2009 και «ανακαλύφθηκε» ξανά πρόσφατα, από τον παρουσιαστή του BNN Bloomberg, Τζον Έρλικμαν. Εκεί μπορεί να δει κανείς τους δύο σημαντικούς άντρες της Microsoft να φορούν περούκες και να «αστειεύονται» για την 14χρονη παρουσία του Στιβ Μπάλμερ, στο ρόλο του Microsoft CEO από το 2000..

Σύμφωνα με το Business Insider, το χιουμοριστικό βίντεο πιθανότατα δημιουργήθηκε για «εσωτερική χρήση» και δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει!

Το ρεπερτόριο των δύο αντρών περιλαμβάνει «The Matrix», «playdate» και «Night at the Roxbury»...

Δείτε εδώ μερικά από τα βίντεο «παρωδία»:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider