Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix μπαίνει «μέσα στο μυαλό του Μπιλ Γκέιτς» (vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix μπαίνει «μέσα στο μυαλό του Μπιλ Γκέιτς» (vid)
Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix είναι αφιερωμένο στη ζωή του Μπιλ Γκέιτς.

Ένα ντοκιμαντέρ ειδικά αφιερωμένο στη ζωή του Μπιλ Γκέιτς θα κυκλοφορήσει από το Netflix, που θα ολοκληρώνεται σε τρία επεισόδια. Η επίσημη πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί παγκοσμίως στις 20 Σεπτεμβρίου και η σειρά θα ολοκληρώνεται σε τρία επεισόδια. Το ντοκιμαντέρ θα αναδεικνύει σημαντικά κομμάτια από τη ζωή του Μπιλ Γκέιτς από το ξεκίνημα του στον τεχνολογικό χώρο έως και το σήμερα.

Μέχρι στιγμής, έχει κυκλοφορήσει μόνο ένα τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ, χωρίς αναφορές στη Microsoft, πηγές αναφέρουν πως στα επεισόδια αναμένεται να υπάρχουν αναφορές και σύνδεση με τη γνωστή εταιρεία.

Όπως δημοσιεύθηκε στο Netflix:

«Tο ντοκιμαντέρ, που θα ολοκληρώνεται σε τρία μέρη, αποκαλύπτει την ιστορία του Μπιλ Γκέιτς, άγνωστες πτυχές της ζωής του, κομμάτια από το σημαντικό του έργο – καθώς είναι ο άνθρωπος που επιδιώκει την επίλυση ορισμένων από τα πιο περίπλοκα προβλήματα του κόσμου»

Η σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ έγινε από το βραβευμένο με Academy Award σκηνοθέτη Ντέιβις Γκούγκενχάιμ, που γνωρίζουμε από έργα όπως το «An Inconvenient Truth» και το «He Named Me Malala».

Δείτε το τρέιλερ:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider