Μέρκελ: Είμαστε έτοιμοι να διευρύνουμε τη βοήθεια στην Τουρκία για το προσφυγικό

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Μέρκελ: Είμαστε έτοιμοι να διευρύνουμε τη βοήθεια στην Τουρκία για το προσφυγικό
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Βάσει της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας του 2016, η Άγκυρα δεσμεύθηκε να εμποδίζει πρόσφυγες και μετανάστες να κινούνται προς τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου.

Έτοιμη να διευρύνει τη βοήθεια στην Τουρκία για τη φιλοξενία Σύρων προσφύγων είναι η Γερμανία όπως δήλωσε την Τετάρτη η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ.

H Ευρωπαϊκή Ένωση τονίζει ότι έχει ήδη διανείμει 5,6 δισ. ευρώ

Η Τουρκία έχει ανάγκη από πολλές πτυχές για την παροχή βοήθειας σε 3,5 εκατομμύρια ανθρώπους, ανέφερε. «Είμαι έτοιμη γι' αυτό» είπε, μετά από τη συνάντησή της με τον Κροάτη πρωθυπουργό Αντρέι Πλένκοβιτς στο Ζάγκρεμπ.

Βάσει της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας του 2016, η Άγκυρα δεσμεύθηκε να εμποδίζει πρόσφυγες και μετανάστες να κινούνται προς τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου με αντάλλαγμα οικονομική υποστήριξη 6 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

«Buy in May and stay» – Το ισχυρότερο δίμηνο της τριετίας στο Χρηματιστήριο της Αθήνας

ΕΚΤΕΡ: Ανεκτέλεστο 200 εκατ., νέες mega συμβάσεις και πτυχίο – «Βλέπει» τζίρο 300 εκατ. και ebitda margin 15%

Τσάφος: Γιατί η Ελλάδα είναι φθηνότερη στο ρεύμα από γειτονικές χώρες – Τα δύο κρίσιμα «ατού»

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider