Αυτοί είναι οι 5 πλουσιότεροι παρουσιαστές στις ΗΠΑ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αυτοί είναι οι 5 πλουσιότεροι παρουσιαστές στις ΗΠΑ
Οι τηλεθεατές συνήθως έχουν μία ή δύο αγαπημένες εκπομπές που παρακολουθούν φανατικά και αυτό συνήθως μεταφράζεται σε υψηλή τηλεθέαση.

Ο Τζίμι Φάλον, ο Τζίμι Κίμελ και ο Τζέιμς Κόρντεν είναι οι πιο γνωστοί Αμερικανοί παρουσιαστές στην Ελλάδα, χάρη στις «αντιγραφές» που έχουμε δει στις εγχώριες βραδινές εκπομπές. Δεν ισχύει όμως το ίδιο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, καθώς οι Φάλον, Κίμελ, Κόρντεν δεν είναι, καν, οι πιο ακριβοπληρωμένοι της αμερικανικής τηλεόρασης.

Οι τηλεθεατές συνήθως έχουν μία ή δύο αγαπημένες εκπομπές που παρακολουθούν φανατικά και αυτό συνήθως μεταφράζεται σε υψηλή τηλεθέαση, μεγαλύτερα διαφημιστικά συμβόλαια και ακόμα μεγαλύτερους μισθούς για τους κεντρικούς παρουσιαστές.

Όμως ποιοι είναι οι πιο πλούσιοι παρουσιαστές στην αμερικανική τηλεόραση για το 2019;

Σύμφωνα με το Wealthy Gorilla, όπως αναφέρει το TheRichlist, είναι οι εξής:

Η Έλεν Ντε Τζένερις έχει «γράψει» ιστορία, παρουσιάζοντας μια από τις δημοφιλέστερες εκπομπές, με τη μεγαλύτερη διάρκεια στον τηλεοπτικό αέρα. Συγκεκριμένα, φέτος βρίσκεται στην 17η σεζόν με περισσότερα από 3.000 επεισόδια. Ενώ έχει ιδιαίτερη θέση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, χάρη στα δώρα που μοιράζει σε κάθε εκπομπή!

Παράλληλα, έχει κάνει πολλές guest εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, ενώ είναι η φωνή της Dory στις παιδικές ταινίες της Pixar «Finding Nemo» και «Finding Dory».

Η Τζούντυ Σεΐντλιν, ή «Δικαστής Τζούντι» όπως είναι ευρύτερα γνωστή μέσα από την εκπομπή της, είναι η πιο γνωστή και δημοφιλής... τηλεοπτική δικαστής.

Το σόου της ξεκίνησε το 1996 και βρίσκεται ακόμα στον αέρα με νέα επεισόδια.

Πέρα από την Έλεν Ντε Τζένερις και την Όπρα Γουίνφρεϊ, ο Δρ. Φιλ είναι ίσως ο πιο γνωστός παρουσιαστής σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι παρουσιαστής, ψυχολόγος και άρχισε τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις ως καλεσμένος στο «The Oprah Winfrey Show», πριν αποκτήσει τη δική του εκπομπή το 2002, που μετρά 17 σεζόν.

Είναι γνωστός ως ο παρουσιαστής που δουλεύει ασταμάτητα. Οι πολλές δουλειές και τα πολλά χρόνια που βρίσκεται στο χώρο του θεάματος είναι ο λόγος που «έχτισε» τόσο εντυπωσιακή περιουσία.

Στην Ελλάδα έγινε γνωστός ως ο παρουσιαστής του American Idol, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι συμπαρουσιαστής της πρωινής εκπομπης «Live with Kelly and Ryan», ραδιοφωνικός παραγωγός και συμπαραγωγός του ριάλιτι των Καρντάσιαν.

Ο Σον Χάννιτι είναι ένας εξαιρετικά δημοφιλής και πλούσιος σχολιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Fox, ο οποίος πλέον, παρουσιάζει και μία εκπομπή με το δικό του όνομα «Hannity». Μάλιστα, χάρη στη φιλική σχέση του παρουσιαστή με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, έχει μια από τις εκπομπές με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox.

 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

11:31

Κικίλιας για ναυάγιο Χίου: Δεν προδικάζω την έρευνα - Θα υπερασπιζόμαστε τα θαλάσσια σύνορά μας

11:21

Νέα διόρθωση στο ΧΑ με επίκεντρο τις τράπεζες

11:11

Πτωτικό κλίμα στις ευρωαγορές - Άνοδος 4% για Orsted

11:07

Austriacard: Επιτυχής ολοκλήρωση έργου υψηλής σπουδαιότητας στην Αφρική

11:05

Εξάρχου: Η αναβάθμιση του Κάθετου Διαδρόμου εγγύηση για την ενεργειακή ασφάλεια

10:51

Aegean Airlines: Σύσταση «buy» και τιμή-στόχο 17,5 ευρώ από Alpha Finance - AXIA Research

10:49

ΙΝΚΑ: Ζητά επαναπροσδιορισμό των δανείων του νόμου Κατσέλη μετά τις αποφάσεις του Αρείου Πάγου

10:44

Τα Public ξεκίνησαν τις Χειμερινές Εκπτώσεις με μοναδικές τιμές και έμφαση στην ευελιξία πληρωμών

10:43

Stellantis: Αναμένει ζημίες 26 δισ. ευρώ - «Βουτιά» 19% της μετοχής

10:32

ΗΠΑ: Η κυβέρνηση επιδιώκει ευκολότερες απολύσεις ομοσπονδιακών υπαλλήλων

10:28

Θεοδωρικάκος: 290 εκατ. ευρώ σε 112 επενδύσεις του νέου Αναπτυξιακού Νόμου

10:27

Στουρνάρας: Η ΕΚΤ παρακολουθεί το ράλι του ευρώ αλλά δεν είναι κάτι «δραματικό»

10:13

Ο Τραμπ πρότεινε να δοθεί το όνομά του σε σιδηροδρομικό σταθμό

10:05

Σε διαβούλευση το νομοσχέδιο εκσυγχρονισμού των μεταφορών: Πρόστιμο έως €40.000 ή κοινωφελής εργασία για φθορές σε ΜΜΜ

10:02

«Φύγετε τώρα»: Η πρεσβεία των ΗΠΑ καλεί τους Αμερικανούς να εγκαταλείψουν άμεσα το Ιράν - Ξεκίνησαν οι συνομιλίες

09:58

Γερμανία: Το αεροδρόμιο του Βερολίνου παραμένει κλειστό λόγω μαύρου πάγου

09:52

Υπόθεση ΓΣΕΕ: Δεσμεύτηκε η περιουσία γνωστού δημοσιογράφου της ΕΡΤ - Τι ψάχνουν οι αρχές

09:50

Στο πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης παρεμβάσεις στο δίκτυο ύδρευσης Βελβεντού Κοζάνης

09:49

Νέος CEO στην Toyota ο Κέντα Κον

09:38

Το μοντέλο «από το χωράφι στην… πόρτα σου» αργεί στην Ελλάδα…

09:27

ΕΟΦ: Ανακαλείται βρεφικό γάλα της Nestle και στην Ελλάδα

09:23

Η ΕΕ ανακοίνωσε πρόγραμμα συνεργασίας με τη Βολιβία δισεκατομμυρίων ευρώ

09:19

Box Now: Επενδύσεις 10 εκατ. ευρώ το 2026 και επέκταση σε νέες αγορές

09:02

Vodafone Ελλάδος: Πώς κινήθηκαν τα αποτελέσματα του γ’ τριμήνου

08:45

Πού ποντάρει για το 2026 η Damavand

08:30

Νέος βομβαρδισμός των ΗΠΑ εναντίον πλεούμενου που φέρεται να μετέφερε ναρκωτικά

08:25

Ο γύρος της Ευρώπης με τα πόδια - Ένα ελληνικό νησί στη «χρυσή» πεντάδα

08:18

Λούκα Κατσέλη για Άρειο Πάγο: Σημαντική και δίκαιη απόφαση, διασφαλίζει την οικονομική επιβίωση χιλιάδων δανειοληπτών

08:14

ΕΦΚΑ: Ποιοι κινδυνεύουν να χάσουν την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη από 1η Μαρτίου

08:05

Μονοπάτια και βιώσιμος τουρισμός: Nέα «πράσινη» οικονομία στην ύπαιθρο

gazzetta
gazzetta reader insider insider