Αυτοί είναι οι 5 πλουσιότεροι παρουσιαστές στις ΗΠΑ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αυτοί είναι οι 5 πλουσιότεροι παρουσιαστές στις ΗΠΑ
Οι τηλεθεατές συνήθως έχουν μία ή δύο αγαπημένες εκπομπές που παρακολουθούν φανατικά και αυτό συνήθως μεταφράζεται σε υψηλή τηλεθέαση.

Ο Τζίμι Φάλον, ο Τζίμι Κίμελ και ο Τζέιμς Κόρντεν είναι οι πιο γνωστοί Αμερικανοί παρουσιαστές στην Ελλάδα, χάρη στις «αντιγραφές» που έχουμε δει στις εγχώριες βραδινές εκπομπές. Δεν ισχύει όμως το ίδιο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, καθώς οι Φάλον, Κίμελ, Κόρντεν δεν είναι, καν, οι πιο ακριβοπληρωμένοι της αμερικανικής τηλεόρασης.

Οι τηλεθεατές συνήθως έχουν μία ή δύο αγαπημένες εκπομπές που παρακολουθούν φανατικά και αυτό συνήθως μεταφράζεται σε υψηλή τηλεθέαση, μεγαλύτερα διαφημιστικά συμβόλαια και ακόμα μεγαλύτερους μισθούς για τους κεντρικούς παρουσιαστές.

Όμως ποιοι είναι οι πιο πλούσιοι παρουσιαστές στην αμερικανική τηλεόραση για το 2019;

Σύμφωνα με το Wealthy Gorilla, όπως αναφέρει το TheRichlist, είναι οι εξής:

Η Έλεν Ντε Τζένερις έχει «γράψει» ιστορία, παρουσιάζοντας μια από τις δημοφιλέστερες εκπομπές, με τη μεγαλύτερη διάρκεια στον τηλεοπτικό αέρα. Συγκεκριμένα, φέτος βρίσκεται στην 17η σεζόν με περισσότερα από 3.000 επεισόδια. Ενώ έχει ιδιαίτερη θέση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, χάρη στα δώρα που μοιράζει σε κάθε εκπομπή!

Παράλληλα, έχει κάνει πολλές guest εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, ενώ είναι η φωνή της Dory στις παιδικές ταινίες της Pixar «Finding Nemo» και «Finding Dory».

Η Τζούντυ Σεΐντλιν, ή «Δικαστής Τζούντι» όπως είναι ευρύτερα γνωστή μέσα από την εκπομπή της, είναι η πιο γνωστή και δημοφιλής... τηλεοπτική δικαστής.

Το σόου της ξεκίνησε το 1996 και βρίσκεται ακόμα στον αέρα με νέα επεισόδια.

Πέρα από την Έλεν Ντε Τζένερις και την Όπρα Γουίνφρεϊ, ο Δρ. Φιλ είναι ίσως ο πιο γνωστός παρουσιαστής σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι παρουσιαστής, ψυχολόγος και άρχισε τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις ως καλεσμένος στο «The Oprah Winfrey Show», πριν αποκτήσει τη δική του εκπομπή το 2002, που μετρά 17 σεζόν.

Είναι γνωστός ως ο παρουσιαστής που δουλεύει ασταμάτητα. Οι πολλές δουλειές και τα πολλά χρόνια που βρίσκεται στο χώρο του θεάματος είναι ο λόγος που «έχτισε» τόσο εντυπωσιακή περιουσία.

Στην Ελλάδα έγινε γνωστός ως ο παρουσιαστής του American Idol, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι συμπαρουσιαστής της πρωινής εκπομπης «Live with Kelly and Ryan», ραδιοφωνικός παραγωγός και συμπαραγωγός του ριάλιτι των Καρντάσιαν.

Ο Σον Χάννιτι είναι ένας εξαιρετικά δημοφιλής και πλούσιος σχολιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Fox, ο οποίος πλέον, παρουσιάζει και μία εκπομπή με το δικό του όνομα «Hannity». Μάλιστα, χάρη στη φιλική σχέση του παρουσιαστή με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, έχει μια από τις εκπομπές με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox.

 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

20:57

ΗΠΑ: Ο Τραμπ θέλει να απολύσει «μεγάλο αριθμό εργαζομένων» στις μυστικές υπηρεσίες

20:47

O Πούτιν υποβαθμίζει τις οικονομικές δυσκολίες της χώρας του στο «ρωσικό Νταβός»

20:32

H ιταλική κυβέρνηση σκέφτεται να παρατείνει τη μείωση των φόρων στα καύσιμα

20:11

Ιρλανδία: Τι κρύβεται πίσω από την τεράστια βουτιά του ΑΕΠ

19:43

Bitcoin: Έχασε, για λίγο, και το ψυχολογικό όριο των 60.000 δολαρίων

19:29

Πέθανε ο Γιώργος Σουφλιάς

19:21

Microsoft: Αποχωρεί από το δ.σ. μετά από 10 χρόνια ο ιδρυτής του LinkedIn

19:20

Το παγκόσμιο tech sell off εξαπλώθηκε και στις ευρωαγορές

19:01

Έριξε άκυρο στον Ζελένσκι ο Πούτιν - «Δεν βλέπω λόγο να συναντηθούμε»

18:59

ΟΠΕΚΕΠΕ: Κακουργήματα αποδίδουν οι Ευρωπαίοι Εισαγγελείς στους 14 εμπλεκόμενους σε Κοζάνη και Αγρίνιο

18:43

Εμβόλιο σχεδιάστηκε από τεχνητή νοημοσύνη

18:42

ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα

18:30

Prodea: Ξεπέρασαν τον στόχο των 50.000 οι ομολογίες που προσφέρθηκαν στη δημόσια πρόταση - Υπερκάλυψη 112%

18:24

Νέα νομοθετική ρύθμιση για τη στήριξη των παραγωγών ΑΠΕ

18:11

ΕΕ: Γαλλία και Γερμανία προτείνουν σταδιακή ενσωμάτωση των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων

18:04

Έληξε ο συναγερμός στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό – Το πλήρωμα επιστρέφει στις κανονικές του δραστηριότητες

18:02

Μνημόνιο συνεργασίας ΡΑΕK και ΡΑΑΕΥ

18:00

Αρνητικό το πρόσημο της εβδομάδας στο Χρηματιστήριο της Αθήνας

17:52

Μακρόν, Μερτς και Στάρμερ θα συναντήσουν τον Ζελένσκι την Κυριακή στο Λονδίνο

17:41

Επίσκεψη Παπασταύρου στο Χιονοβούνι Λακωνίας - Εντάχθηκε στα προστατευόμενα «Απάτητα Βουνά»

17:33

Επανεκκινεί το έργο των 1.000 καμερών για την οδική ασφάλεια - Στο ευρωπαϊκό portal διαγωνισμών η νέα προκήρυξη

17:31

Ιρλανδία: Απαγορεύει την είσοδο στους Ισραηλινούς υπουργούς Γκβριρ και Σμότριτς

17:27

Το Ιράν λέει ότι εκτόξευσε «πυραύλους προειδοποίησης» εναντίον δύο πλοίων των ΗΠΑ

17:23

Θεοδωρικάκος: «Η παραγωγική και ανταγωνιστική Ελλάδα ενισχύεται με την έρευνα, την τεχνολογία και την καινοτομία»

17:12

Μαρινάκης: Ιστορικής σημασίας ν/σ που βάζει τάξη στα περιφερειακά κανάλια

17:03

Έρευνα για διαφθορά στο Σοσιαλιστικό κόμμα της Ισπανίας: Ο Σάντσεθ αρνείται ότι γνώριζε για προσπάθειες συγκάλυψης

16:47

Wall Street: Τα chips πιέζουν τον Nasdaq και η ισχυρή αγορά εργασίας τα ομόλογα

16:45

Λειψυδρία στην Ελλάδα: Πώς μια χώρα γεμάτη θάλασσα αρχίζει να μένει χωρίς νερό

16:42

Δήμας: Κανένα δυστύχημα στον νέο Αυτοκινητόδρομο Πατρών - Πύργου

16:34

Reuters: Η Ελλάδα σχεδιάζει φόρο 15% στα κέρδη από κρυπτονομίσματα


reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider