Αυτοί είναι οι 5 πλουσιότεροι παρουσιαστές στις ΗΠΑ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αυτοί είναι οι 5 πλουσιότεροι παρουσιαστές στις ΗΠΑ
Οι τηλεθεατές συνήθως έχουν μία ή δύο αγαπημένες εκπομπές που παρακολουθούν φανατικά και αυτό συνήθως μεταφράζεται σε υψηλή τηλεθέαση.

Ο Τζίμι Φάλον, ο Τζίμι Κίμελ και ο Τζέιμς Κόρντεν είναι οι πιο γνωστοί Αμερικανοί παρουσιαστές στην Ελλάδα, χάρη στις «αντιγραφές» που έχουμε δει στις εγχώριες βραδινές εκπομπές. Δεν ισχύει όμως το ίδιο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, καθώς οι Φάλον, Κίμελ, Κόρντεν δεν είναι, καν, οι πιο ακριβοπληρωμένοι της αμερικανικής τηλεόρασης.

Οι τηλεθεατές συνήθως έχουν μία ή δύο αγαπημένες εκπομπές που παρακολουθούν φανατικά και αυτό συνήθως μεταφράζεται σε υψηλή τηλεθέαση, μεγαλύτερα διαφημιστικά συμβόλαια και ακόμα μεγαλύτερους μισθούς για τους κεντρικούς παρουσιαστές.

Όμως ποιοι είναι οι πιο πλούσιοι παρουσιαστές στην αμερικανική τηλεόραση για το 2019;

Σύμφωνα με το Wealthy Gorilla, όπως αναφέρει το TheRichlist, είναι οι εξής:

Η Έλεν Ντε Τζένερις έχει «γράψει» ιστορία, παρουσιάζοντας μια από τις δημοφιλέστερες εκπομπές, με τη μεγαλύτερη διάρκεια στον τηλεοπτικό αέρα. Συγκεκριμένα, φέτος βρίσκεται στην 17η σεζόν με περισσότερα από 3.000 επεισόδια. Ενώ έχει ιδιαίτερη θέση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, χάρη στα δώρα που μοιράζει σε κάθε εκπομπή!

Παράλληλα, έχει κάνει πολλές guest εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, ενώ είναι η φωνή της Dory στις παιδικές ταινίες της Pixar «Finding Nemo» και «Finding Dory».

Η Τζούντυ Σεΐντλιν, ή «Δικαστής Τζούντι» όπως είναι ευρύτερα γνωστή μέσα από την εκπομπή της, είναι η πιο γνωστή και δημοφιλής... τηλεοπτική δικαστής.

Το σόου της ξεκίνησε το 1996 και βρίσκεται ακόμα στον αέρα με νέα επεισόδια.

Πέρα από την Έλεν Ντε Τζένερις και την Όπρα Γουίνφρεϊ, ο Δρ. Φιλ είναι ίσως ο πιο γνωστός παρουσιαστής σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι παρουσιαστής, ψυχολόγος και άρχισε τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις ως καλεσμένος στο «The Oprah Winfrey Show», πριν αποκτήσει τη δική του εκπομπή το 2002, που μετρά 17 σεζόν.

Είναι γνωστός ως ο παρουσιαστής που δουλεύει ασταμάτητα. Οι πολλές δουλειές και τα πολλά χρόνια που βρίσκεται στο χώρο του θεάματος είναι ο λόγος που «έχτισε» τόσο εντυπωσιακή περιουσία.

Στην Ελλάδα έγινε γνωστός ως ο παρουσιαστής του American Idol, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι συμπαρουσιαστής της πρωινής εκπομπης «Live with Kelly and Ryan», ραδιοφωνικός παραγωγός και συμπαραγωγός του ριάλιτι των Καρντάσιαν.

Ο Σον Χάννιτι είναι ένας εξαιρετικά δημοφιλής και πλούσιος σχολιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Fox, ο οποίος πλέον, παρουσιάζει και μία εκπομπή με το δικό του όνομα «Hannity». Μάλιστα, χάρη στη φιλική σχέση του παρουσιαστή με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, έχει μια από τις εκπομπές με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox.

 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

12:30

Ιράν: Καταγγέλλει την επικίνδυνη αδράνεια της Διεθνούς Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας

12:30

Νέα πτώση για τον χρυσό

12:22

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Σημαντικό το γερμανικό αποτύπωμα στην Υγεία και την Οικονομία της Ελλάδας

12:18

Τέμπη: Σημαντικό υλικό στα χέρια των οικογενειών -«Αποδεικνύεται το μπάζωμα» λέει δικηγόρος

12:16

Νέα διάκριση για τη Γενική Διεύθυνση Δημοσιονομικών Ελέγχων του ΥΠΕΘΟΟ

12:15

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Πράσινο φως στην απόκτηση της Αφοί Κοντζόγλου από τη Μασούτης

11:45

Κουβέιτ: Έξι τραυματίες από ιρανικά πλήγματα - Επιθέσεις σε αμερικανικές δυνάμεις στη νήσο Μπουμπιγιάν

11:41

«Βλέπει» τα 70.000 δολάρια το Bitcoin με κέρδη 2,5%

11:39

Κρι Κρι: 3 εκατ. ευρώ σε bonus και αυξήσεις μισθών για το 2026

11:35

Παπασταύρου: Υδρογονάνθρακες και Κάθετος Διάδρομος στην προμετωπίδα - Δεν προκύπτει ζήτημα επάρκειας ενέργειας

11:25

Στα χέρια Ιράν-ΗΠΑ σχέδιο για τερματισμό των εχθροπραξιών - Τι προβλέπει

11:16

Στουρνάρας: Η πολιτική σταθερότητα αποτελεί καθοριστικό παράγοντα ανθεκτικότητας

11:10

ΔΕΗ: Ολοκληρώθηκε η κατασκευή των φωτοβολταϊκών ισχύος 2,13 GW στη Δυτική Μακεδονία

11:05

Μητσοτάκης: Εισηγούμαι ασυμβίβαστο υπουργού και βουλευτή για μετά τις εκλογές του 2027

11:01

Μπουκώρος για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν χρειάζομαι καμία κάλυψη βουλευτικής ασυλίας

11:00

Παπασταύρου: Eπάρκεια ενέργειας για την ώρα - «Πατέντα» οι ρευματοκλοπές

10:53

Συνάντηση στις 14:00 για τα μέτρα για την ελάφρυνση του ενεργειακού κόστους της βιομηχανίας

10:51

Μιχαηλίδου: Μετά το Πάσχα το «Ανακαινίζω-Νοικιάζω» και «Νταντάδες της γειτονιάς»

10:47

FT: Νέο κάλεσμα Κομισιόν για στοχευμένα μέτρα στήριξης στην ενέργεια - Η προειδοποίηση

10:47

Επένδυση 3,87 εκατ. ευρώ της ΕΛΙΤΑ στη Νάουσα

10:42

Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ δεν θα ανοίξουν αν δεν καταβληθούν αποζημιώσεις

10:42

ΔΑΑ: Αύξηση κατά 3,8% στην επιβατική κίνηση τον Μάρτιο

10:35

Ζαχαράκη: Εντός του Απριλίου 120 εκατ. ευρώ για τη λειτουργία των Ιδρυμάτων

10:25

CNN: Η οικονομία των ΗΠΑ εξαρτάται από τα Στενά του Ορμούζ πολύ περισσότερο απ' όσο έχει παραδεχτεί ο Τραμπ

10:24

ΚPMG Global M&A Outlook 2026: Οι 5 βασικές δυνάμεις στη στρατηγική συναλλαγών

09:39

Άρση της ασυλίας του ζητεί ο βουλευτής Πέλλας της ΝΔ, Λάκης Βασιλειάδης

09:35

Η Snappi συμμετέχει στο Fuel Pass με πολλαπλά οφέλη για τους δικαιούχους

09:31

Τσιάρας για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές - Δεν έγινε τίποτα παράνομο»

09:22

Axios: Προσπάθειες της ύστατης στιγμής για κατάπαυση πυρός μεταξύ ΗΠΑ-Ιράν για 45 ημέρες

09:16

Συνεχίζεται η διαδικασία των νομιμοποιήσεων στη δίκη των Τεμπών

gazzetta
gazzetta reader insider insider