Νέο «όχι» από Τραμπ σε Ιράν - Δεν θα αρθούν οι κυρώσεις

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Νέο «όχι» από Τραμπ σε Ιράν - Δεν θα αρθούν οι κυρώσεις
«Το Ιράν ήθελε να άρω τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί εναντίον του, έτσι ώστε να συναντηθούμε. Είπα, φυσικά, ΟΧΙ!», σημειώνει ο Ντόναλντ Τραμπ.

Την πόρτα στο Ιράν έκλεισε ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ με ανάρτηση του στο Twitter.

«Το Ιράν ήθελε να άρω τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί εναντίον του, έτσι ώστε να συναντηθούμε. Είπα, φυσικά, ΟΧΙ!», σημειώνει ο Ντόναλντ Τραμπ σε ανάρτησή του στο Twitter.

Από την μεριά του ο πρόεδρος του Ιράν Χασάν Ροχανί δήλωσε πως οι σύμμαχοι των ΗΠΑ επιζητούν μια συνάντηση με εκείνον.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το Reuters δήλωσε πως «η Γερμανίδα καγκελάριος, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας και ο πρόεδρος της Γαλλίας ήταν στη Νέα Υόρκη και όλοι επέμειναν ότι αυτή η συνάντηση πρέπει να γίνει. Και η Αμερική είπε ότι θα άρουμε όλες τις κυρώσεις».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Επίδομα αδείας: Πώς υπολογίζεται και πότε δίνεται - Τι αλλάζει με το νέο Εργασιακό

Προσλήψεις 100 ανέργων στον «αμαρτωλό» ΟΠΕΚΕΠΕ

Οικισμοί κάτω των 2.000 κατοίκων: Μέχρι πότε θα ισχύουν τα υφιστάμενα όρια – Ποιοι μπορούν να χτίσουν

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider