Τζεφ Μπέζος: Χώρισε ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τζεφ Μπέζος: Χώρισε ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου
Με την περιουσία του μπορεί να αγοράσει 94,9 εκατομμύρια ουγγιές χρυσού ή 2,29 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου παίρνει διαζύγιο από τη σύζυγό του Μακένζι, μετά από 25 χρόνια κοινής πορείας.

Το «αφεντικό» της Amazon, Τζεφ Μπέζος, ο οποίος στο τέλος του 2018 είχε περιουσία ύψους 132 δισ. δολαρίων, δημοσιοποίησε στο twitter κοινή ανακοίνωση με την - πρώην πλέον - σύζυγό του.

Στην ανάρτησή του, ανέφερε: «Θέλουμε να γνωστοποιήσουμε στους ανθρώπους μια εξέλιξη στις ζωές μας. Μετά από μια περίοδο δοκιμαστικής διάστασης, αποφασίσαμε να χωρίσουμε και να συνεχίσουμε χωριστά τις ζωές μας σαν φίλοι. Αισθανόμαστε πολύ τυχεροί που συναντήσαμε ο ένας τον άλλον και ευγνώμονες για όλα τα χρόνια που ζήσαμε μαζί. Ακόμα κι αν ξέραμε ότι θα χωρίσουμε, πάλι θα το κάναμε. Περάσαμε μια σπουδαία ζωή ως παντρεμένοι και πάλι κάνουμε σχέδια για το μέλλον. Μπορεί οι ιδιότητες να είναι διαφορετικές, παραμένουμε όμως οικογένεια».

Ο Μπέζος είναι μιάμιση φορά πλουσιότερος από τον δεύτερο πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο, τον Μπιλ Γκέιτς.

Ο βασικός μισθός του Τζεφ Μπέζος είναι μόλις 81.840 δολ. και οι συνολικές αμοιβές του, συμπεριλαμβανομένων ασφάλειας και επιδομάτων, φτάνουν τα 1.681.840.

Σύμφωνα με το δείκτη δισεκατομμυριούχων του Bloomberg, η περιουσία του φτάνει για να αγοράσει 94,9 εκατομμύρια ουγγιές χρυσού ή 2,29 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου!

Όπως φαίνεται, ο γάμος δεν σώθηκε παρά το γεγονός ότι ο ισχυρός άνδρας της Amazon έπλενε τα... πιάτα στο σπίτι μετά από κάθε γεύμα, όπως ο ίδιος είχε παραδεχτεί!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider