Γεμίζει τους κινηματογράφους το… 1+1

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γεμίζει τους κινηματογράφους το… 1+1

Χρόνια ανάκαμψης θα είναι το 2015 για τους κινηματογράφους, οι οποίοι αποδυκνείονται από τις πιο φθηνές μορφές ψυχαγωγίας εν μέσω κρίσης. Μετά από μια πενταετία συνεχούς μείωσης του τζίρου φαίνεται πως ο χρόνος θα κλείσει με μια αύξηση της τάξης του 15% στα εισιτήρια, τα οποία υπολογίζεται ότι θα φτάσουν τα 9 εκατομμύρια από 8 εκατομμύρια το 2014.

Σημαντικός παράγοντας για την επιστροφή του κόσμου στους κινηματογράφους αποτελούν οι προσφορές που δίνονται πολλές φορές σε συνεργασία με εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ή διάφορες ιστοσελίδες «κουπονιών». Οι περισσότερες από αυτές δίνουν με την αγορά ενός εισιτηρίου ένα επιπλέον δωρεάν (το γνωστό 1+1), το οποίο σημαίνει πως δύο άτομα μπορούν με οχτώ ευρώ να δουν μια ταινία. Αν συνυπολογιστεί ότι οι προσφορές πολλές φορές επεκτείνονται και στα κυλικεία των κινηματογράφων, τότε ο καθένας μπορεί με 5,5-6 ευρώ να απολαύσει μια… ολοκληρωμένη εμπειρία με ποπ-κορν και αναψυκτικό.

Για παράδειγμα, η Vodafone προσφέρει στους συνδρομητές της 1+1 εισιτήριο για όλες τις προβολές 2D στους κινηματογράφους Odeon και Ster. Με ένα μήνυμα SMS στο 54646 το οποίο κοστίζει 0,2 ευρώ οι χρήστες της κινητής λαμβάνουν έναν κωδικό, τον οποίο και δίνουν στα εκδοτήρια του κινηματογράφου για να λάβουν το δωρεάν δεύτερο εισιτήριο τους. Η προσφορά ισχύει για τις ταινίες που προβάλλονται από Δευτέρα έως Πέμπτη, ενώ εξαιρούνται οι αργίες. Επιπλέον με το κωδικό ισχύουν και ειδικές προσφορές στο μπαρ του κινηματογράφου. Ο κάθε συνδρομητής μπορεί να χρησιμοποιήσει μια φορά την εβδομάδα την συγκεκριμένη προσφορά.

Αντίστοιχη προσφορά διαθέτει και η Cosmote σε συνεργασία με τα Village Cinemas στο πλαίσιο του πακέτου «Deals for you». Η προσφορά αφορά την αγορά δύο εισιτηρίων στη τιμή του ενός και ισχύει τις Τετάρτες. Οι συνδρομητές μπορούν να ζητήσουν τον ειδικό κωδικό είτε διαδικτυακά είτε μέσω μηνύματος στο 19019 με χρέωση ανά κωδικό 0,50 ευρώ.

Εκτός όμως των ειδικών προσφορών πολλοί κινηματογράφοι προσφέρουν μειωμένες τιμές σε ειδικές κατηγορίες πολιτών όπως φοιτητές, άνεργοι, φαντάροι κ.α. Όπως τα Village Cinemas που κάθε Δευτέρα και Τρίτη προσφέρουν φοιτητικό/στρατιωτικό εισιτήριο για όλες τις 2D προβολές με 5,5 ευρώ. Τα Odeon έχουν μειωμένο εισιτήριο στα 6 ευρώ για ανέργου και φοιτητές. Τα Ster κάνουν κάθε Τετάρτη βράδυ «Ladies Night» όπου δύο γυναίκες αγοράζουν ένα εισιτήριο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider