Σεισμός στη Σάμο: Νεκρά δύο παιδιά - Καταπλακώθηκαν από τοίχο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σεισμός στη Σάμο: Νεκρά δύο παιδιά - Καταπλακώθηκαν από τοίχο
Πρόκειται για δύο μαθητές 17 και 15 ετών που καταπλακώθηκαν από τοιχίο που κατέρρευσε στο κέντρο του νησιού. «Οι λέξεις είναι πολύ φτωχές για να περιγράψουν όσα νιώθει κανείς απέναντι στην απώλεια παιδιών» έγραψε στο Twitter ο Έλληνας πρωθυπουργός, μετά την την τραγική αυτή εξέλιξη.

Δύο νεκρά παιδιά στη Σάμο είναι ο τραγικός απολογισμός μετά τον ισχυρό σεισμό των 6,7 Ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής.

Κατά τις πληροφορίες, πρόκειται για δύο μαθητές 17 και 15 ετών που καταπλακώθηκαν από τοιχίο που κατέρρευσε στο κέντρο του νησιού και ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πολιτική Προστασία, τα παιδιά περνούσαν από στενό δρόμο και καταπλακώθηκαν από τοίχο που κατέρρευσε.

Σημειώνεται ότι από την πρώτη στιγμή η Πολιτική Προστασία έχει αποστείλει μηνύματα μέσω του 112 προειδοποιώντας τους πολίτες να μην πλησιάζουν παλιά κτήρια.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την εξής ανάρτηση στο Twitter για την απώλεια των δυο παιδιών στη Σάμο:

«Οι λέξεις είναι πολύ φτωχές για να περιγράψουν όσα νιώθει κανείς απέναντι στην απώλεια παιδιών. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, η σκέψη μας είναι δίπλα στις οικογένειές τους και στον αβάσταχτο πόνο που βιώνουν στη δοκιμαζόμενη Σάμο. Εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider