«Ξέρουμε τα σπίτια σας»: Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στην κατοικία του Άδωνι Γεωργιάδη

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Ξέρουμε τα σπίτια σας»: Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στην κατοικία του Άδωνι Γεωργιάδη
Μέλη της αναρχικής ομάδας πέταξαν φέιγ βολάν έξω από το σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης στα βόρεια προάστια και εξαφανίστηκαν.

Παρέμβαση στο σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη έκανε ο Ρουβίκωνας.

Μέλη της αναρχικής ομάδας πέταξαν φέιγ βολάν έξω από το σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης στα βόρεια προάστια και εξαφανίστηκαν.

Ακολούθησε μακροσκελής ανάρτησή τους σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. «Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η κυβέρνηση της ΝΔ και γραφική τηλεπερσόνα του αρχαιολάγνου βιβλιοπώλη Μπουμπούκου, δεν αποτελεί εξαίρεση, αλλά αποτελεί την πιο φανερή επίδειξη της πολιτικής αυτής. Χρέος τους είναι η παροχή κάθε είδους υπηρεσιών στους καπιταλιστές κεφαλαιοκράτες. Χρέος της τάξης μας είναι να οργανωθεί, να αντισταθεί και να τους εξαφανίσει απο το πολιτικό σκηνικό», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Ρουβίκωνας.

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκίνησε ως μέλος της ΔΑΠ, αργότερα το 2006, πολιτεύτηκε με τον ακροδεξιό Καρατζαφέρη στο Λάος απο το οποίο αναδείχτηκε, παράλληλα εργαζόταν ως τηλεπωλητής σε κανάλια β’ διαλογής όπως το τηλεάστυ ιδιοκτησίας Καρατζαφέρη, διαφημίζοντας ναζιστικά βιβλία του αρχιφασίστα Κώστα Πλεύρη και μέσα απο το οποίο άρχισε να χτίζει επιμελως την γραφική του περσόνα. Ενας πλασιέ αλλιώτικος απο τους άλλους, ένας λαϊκός και προσιτός άνθρωπος, εύθυμος και ακομπλεξάριστος : Ο φασίστας της διπλανής πόρτας που την προηγούμενη μέρα εργαζόταν σε κανάλι που καλούσε τον χουντικό Στυλιανό Παττακό, μιλούσε μαζί με τον Θάνο Πλεύρη για την καθαρότητα της ελληνικής φυλής και την επόμενη μέρα έκανε παρέλαση στα media και διαμόρφωνε την κοινή γνώμη. Διαχρονικά πολιτικός συνοδοιπόρος με τον έτερο ναζί Μάκη Βορίδη, φανατικός υποστηρικτής όλων των μνημονίων δήλωνε οτι ψήφιζε όλα τα μνημόνια με δόξα και τιμή και οτι «για κάθε χρεωκοπημένο κράτος φταίνε οι λαοί και όχι οι πολιτικοί του διαχειριστές. Μετά το Λάος απο όπου και διαγράφηκε, εξελέγη βουλευτής με τη ΝΔ, έκανε ένα πέρασμα και απο την κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» Παπαδήμου και σήμερα είναι ο νούμερο δύο στην ιεραρχία της ΝΔ του Μητσοτάκη. Ο γελωτοποιός, ο συμπαθής πλασιέ «που τα λέει έξω απ’τα δόντια» έφερε μαζί του και νομιμοποίησε στην κοινωνική συνείδηση το πιο βαθύ σύστημα : Τον φασισμό.

Στο σήμερα, εκτός από τις ψευδείς ειδήσεις που προσπάθησε να διαδώσει σχετικά με την υποστήριξη της κυβέρνησης στο μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ, απροκάλυπτα κοροϊδεύοντας τον κόσμο, προχώρησε, σε ελβετικό ντοκιμαντέρ, σε μία ανεκδιήγητη δήλωση σε ότι αφορά το σκάνδαλο Novartis που δείχνει την αρρωστημένη και τελείως διαστρεβλωμένη αντίληψη που έχει για την κοινωνία» γράφει επίσης ο Ρουβίκωνας.

Μάλιστα, καταλήγει γράφοντας με κεφαλαία γράμματα «Ξέρουμε τα σπίτια σας».

Η ΕΛ.ΑΣ. μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε προσαγωγές ή συλλήψεις.

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider