Συνάντηση Μπακογιάννη - Μπαμπινιώτη για την αξιοποίηση του «Τοσίτσειου Σχολείου»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνάντηση Μπακογιάννη - Μπαμπινιώτη για την αξιοποίηση του «Τοσίτσειου Σχολείου»
Συζητήθηκε η δυνατότητα αξιοποίησης του κτηρίου για πολιτιστικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς ώστε να βοηθήσει στην αναβάθμιση της περιοχής.

Τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να αξιοποιηθεί καλύτερα προς όφελος των Αθηναίων, το κτήριο της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας στη συμβολή των οδών Αχαρνών, Σουρμελή και Μάγερ που εκκενώθηκε σήμερα, συζήτησαν το μεσημέρι ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και ο πρόεδρος της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρίας «Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων» καθηγητής Γεώργιος Μπαμπινιώτης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε η δυνατότητα αξιοποίησης του κτηρίου για πολιτιστικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς, ώστε να βοηθήσει στην αναβάθμιση της περιοχής. Το επόμενο διάστημα ο Δήμος Αθηναίων και το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας θα έχουν πιο συστηματική συνεργασία με στόχο να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Ήδη ο Δήμος Αθηναίων αμέσως μετά την εκκένωση προχώρησε στον πλήρη καθαρισμό του εσωτερικού του κτηρίου, το σφράγισε και ξεκίνησε παρεμβάσεις αναβάθμισης του εξωτερικού χώρου με ενίσχυση του φωτισμού της περιοχής για να είναι πιο ασφαλής και φιλική.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider