Weber: Η Ελλάδα καθυστερεί τις μεταρρυθμίσεις

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Weber: Η Ελλάδα καθυστερεί τις μεταρρυθμίσεις
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Για καθυστερήσεις στην εφαρμογή των συμπεφωνημένων μεταρρυθμίσεων προειδοποιεί την Ελλάδα ο πρόεδρος της πολιτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) Μanfred Weber.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική εφημερίδα "Bild" ο Γερμανός έθεσε εν αμφιβόλω την καταβολή νέων χρημάτων στην Ελλάδα, τονίζοντας πως «η Αθήνα πρέπει πρώτα να εφαρμόσει τις συμπεφωνημένες μεταρρυθμίσεις».

Μάλιστα ο Πρόεδρος του ΕΛΚ συμβούλευσε τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα να μην επιστρέψει «στην παλιά τακτική των καθυστερήσεων και της αναβλητικότητας».

«Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να εφαρμόσει το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων γρήγορα και σε μεγάλο ποσοστό», τόνισε ενώ πρόσθεσε ότι «η εκταμίευση της οικονομικής βοήθειας δεν μπορεί να γίνει με άλλο τρόπο».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Υποχρεωτική η αναγραφή του μισθού στις αγγελίες εργασίας από τις 7 Ιουνίου - Τι αλλάζει για τους εργοδότες

«Εξοικονομώ»: Πόσα γλιτώνει κάθε χρόνο η Ελλάδα από φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Έρχονται 6 παρεμβάσεις τον Ιούνιο για νοικοκυριά και οφειλέτες: Από επιδόματα έως και 240 δόσεις για εξόφληση χρεών

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider