Προμετωπίδα όλων το μεταναστευτικό αλλά και ο ΦΠΑ

Σταμάτης Κάρμαντζης
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Προμετωπίδα όλων το μεταναστευτικό αλλά και ο ΦΠΑ

Στο 14ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, που πραγματοποιείται στη Λέσβο, μπορείς να κάνεις ένα «πέρασμα αστραπή» χωρίς να έχεις τη δυνατότητα έστω για μία… αναπνοή πόσο μάλλον να βρεις το χρόνο και να καθίσεις να συζητήσεις σοβαρά.

Έχουμε το ΦΠΑ, που είναι λαιμητόμος για τα νησιά μας, έχουμε το μεταναστευτικό που έχει ανοίξει πάλι με ροές απίστευτες, χωρίς να βλέπουμε αποτελέσματα για την επίλυσή του παρά μόνο υποσχέσεις και επιπόλαιες προτάσεις που την μια μέρα λέγονται και την άλλη εξαφανίζονται.

Προμετωπίδα όλων είναι το μεταναστευτικό που τρέχει με ταχύτητα φωτός και μέρα με τη μέρα τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται. Για παράδειγμα έχουμε μία προσέλευση άνω των 130 ατόμων με τρεις βάρκες από τη νύχτα μέχρι τα ξημερώματα. Γι’ αυτό και επιβάλλεται να αποδεικνύουμε στην πράξη το «μέχρι εδώ και μη παρέκει». Και δεν είναι θέμα σεβασμού των θεσμών είναι θέμα διαδικασιών, πραγματικών αποτελεσμάτων και εκεί δεν χωρεί καμία έκπτωση.

Εμείς συμπαραστεκόμαστε και θα παραβρεθούμε στις κινητοποιήσεις βάζοντας την σφραγίδα μας. Όλα αυτά που διεκδικούμε είναι διαχρονικά και συνδέονται με την ύπαρξή και την παραμονή μας στα νησιά μας.

Θα συμμετάσχουμε κανονικότατα σε όλες τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.

Πρέπει να αγωνιστούμε, πρέπει να παλέψουμε για να μείνουμε στον τόπο μας! Διαφορετικά δεν ξέρω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα και ποια θα είναι η συνέχεια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider