Mεγάλη αστυνομική επιχείρηση κατά της λαθρεμπορίας καπνού

Κώστας Παπαδόπουλος
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Mεγάλη αστυνομική επιχείρηση κατά της λαθρεμπορίας καπνού

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τα ξημερώματα του Σαββάτου 21 Απριλίου μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Θεσσαλονίκης.

Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. διεξάγεται σε διάφορες περιοχές της Αττικής, με στόχο την εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιείται στην παράνομη παραγωγή - συσκευασία - αποθήκευση και εμπόριο καπνικών προϊόντων. Σύμφωνα με τη μέχρι στιγμής ενημέρωση έχουν συλληφθεί τρεις ημεδαποί και έχει κατασχεθεί μηχανολογικός εξοπλισμός για την παραγωγή παράνομων καπνικών προϊόντων.

Επίσης, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν εντοπίσει μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων και καπνού. Αναμένεται νεότερη ενημέρωση από τις Αρχές.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Έρικ Τεν Χαγκ: Η τρελή αποζημίωση για μόλις 62 ημέρες στον πάγκο της Λεβερκούζεν

H Porsche πρόλαβε την Tesla στην κούρσα για την ασύρματη φόρτιση μπαταρίας

Δεύτερη ευκαιρία για τα vouchers σε παιδικούς σταθμούς: Αυξάνονται τα εισοδηματικά όρια

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider