Τελευταία ενημέρωση 17:35
Υπό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση κοντά στην Πολυτεχνειούπολη στον Δήμο Ζωγράφου.
Η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 14:30 κοντά στην Κατεχάκη και άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Συγκεκριμένα επιχείρησαν 110 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 1ης ΕΜΟΔΕ, 30 οχήματα, κι εθελοντές. Για την αεροπυρόσβεση διατέθηκαν 11 αεροσκάφη και 8 ελικόπτερα, εκ των οποίων το ένα για το συντονισμό τους. Συνδρομή παρείχαν υδροφόρες της Περιφέρειας Αττικής.
Επιπλέον προειδοποιητικό μήνυμα εστάλη από το 112 σε κατοίκους της ευρύτερης περιοχής καλώντας τους να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθήσουν τις οδηγίες των Αρχών.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΛΑΣ άρθηκαν όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που είχαν εφαρμοστεί λόγω της πυρκαγιάς.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την ΕΛΑΣ άρθηκαν όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που είχαν εφαρμοστεί λόγω της πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε νωρίτερα κοντά στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.