Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικές περιοχές τριών δήμων της Χαλκιδικής

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικές περιοχές τριών δήμων της Χαλκιδικής
Το μέτρο της απαγόρευσης ισχύει από αύριο Τετάρτη 23 Ιουλίου στις 8 το πρωί έως και το Σάββατο 26 του μήνα στις 8 το πρωί.

Απαγορεύεται η κυκλοφορία πεζών και κάθε είδους τροχοφόρου σχεδόν σε όλη τη χερσόνησο της Χαλκιδικής λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών στο πλαίσιο λήψης έκτακτων μέτρων πρόληψης για τον κίνδυνο πυρκαγιάς στις δασικές περιοχές.

Το μέτρο της απαγόρευσης ισχύει από αύριο Τετάρτη 23 Ιουλίου στις 8 το πρωί έως και το Σάββατο 26 του μήνα στις 8 το πρωί. Συγκεκριμένα η απαγόρευση αφορά τα διοικητικά όρια των δήμων Κασσάνδρας, Σιθωνίας και Αριστοτέλη.

Οι έλεγχοι θα γίνονται σε συγκεκριμένα σημεία εισόδου με τη συνδρομή ανδρών της ΕΛΑΣ στη συμβολή δασικών δρόμων με τις αντίστοιχες επαρχιακές και δημοτικές οδούς.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Είμαστε έτοιμοι να σώσουμε τα ελληνικά λιβάδια της Ποσειδωνίας και τα ψάρια μας από τους Τούρκους;

Τράπεζες: Πού θα φτάσει ο «λογαριασμός» για τις χρεώσεις στα ATMs

Καλπάζει το Airbnb - Οι περιοχές πρωταθλητές στις βραχυχρόνιες μισθώσεις

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider