Χανιά: Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς, που ξέσπασε στον Δήμο Καντάνου και Σελίνου

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Χανιά: Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς, που ξέσπασε στον Δήμο Καντάνου και Σελίνου
Οι φλόγες ξεπήδησαν και γρήγορα επεκτάθηκαν από αγροτολιβαδική έκταση κοντά στον οικισμό του Αγριλέ και το χωριό Ροδοβάνι.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε στον Δήμο Καντάνου και Σελίνου στα Χανιά, αλλά με πολύ καλύτερη εικόνα και υπό έλεγχο, ύστερα από την έγκαιρη παρέμβαση των πυροσβεστικων δυνάμεων. Οι φλόγες ξεπήδησαν και γρήγορα επεκτάθηκαν από αγροτολιβαδική έκταση κοντά στον οικισμό του Αγριλέ και το χωριό Ροδοβάνι.

Στη δράση και το αποτέλεσμα των ισχυρών δυνάμεων της Πυροσβεστικής, συνέβαλε το γεγονός ότι δεν πνέουν άνεμοι στην περιοχή. Σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΠΕ-ΜΠΕ από το Συντονιστικό κέντρο, στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν 18 οχήματα με 30 πυροσβέστες και δύο πεζοπόρα τμήματα της ΕΜΟΔΕ, ενώ 2 ελικόπτερα πραγματοποιούνται ρίψεις. Ο οικισμός δεν απειλείται.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πακέτο ΔΕΘ: Πόσο μειώνονται οι φόροι για μισθωτούς, συνταξιούχους, νέους, φορολογούμενους με παιδιά  - Αναλυτικά παραδείγματα

Πολεοδομίες: Φεύγουν από τους δήμους, τι θα αλλάξει για τους πολίτες

Σε δύο δόσεις η κατάργηση της προσωπικής διαφοράς στις συντάξεις - Αυξήσεις μισθών για ένστολους, διπλωμάτες

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider