Ένταση στο κέντρο της Αθήνας - Έγιναν 14 προσαγωγές

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ένταση στο κέντρο της Αθήνας - Έγιναν 14 προσαγωγές
Επεισόδια προκλήθηκαν στο περιθώριο πορείας που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Ένταση επικράτησε το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας στο περιθώριο πορείας που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αρχικά ομάδα διαδηλωτών προκάλεσε φθορές στην πρόσοψη ξενοδοχείου στην οδό Σταδίου ενώ, πέταξαν μπογιές στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη μπροστά από την παλιά Βουλή. Στη συνέχεια, έσπασαν μάρμαρα έξω από δύο κεντρικά ξενοδοχεία στην πλατεία Συντάγματος.

Ακολούθως, σύμφωνα με την Αστυνομία, κάποιοι διαδηλωτές θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών κατευθύνθηκαν προς τα γραφεία της Hellenic Train στη λεωφόρο Συγγρού, όπου σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια με αστυνομικές δυνάμεις.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή 14 ατόμων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

CNN: Χάθηκε αμερικανικό drone αξίας 240 εκατ. ευρώ στον Περσικό Κόλπο - Υπάρχουν μόνο 20

Voucher 300 ευρώ για τις καλοκαιρινές διακοπές των νέων

Καθυστερήσεις έως και 3 ώρες σε ευρωπαϊκά αεροδρόμια - Νέο σύστημα που επηρεάζει και την Ελλάδα

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider