Τραμπ: Οι συνομιλίες με Ουκρανία και Ρωσία πάνε «μάλλον καλά» - «Προχωρούν» οι συζητήσεις το Ισραήλ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τραμπ: Οι συνομιλίες με Ουκρανία και Ρωσία πάνε «μάλλον καλά» - «Προχωρούν» οι συζητήσεις το Ισραήλ
Ο αμερικανός πρόεδρος υποδέχεται την Τρίτη στον Λευκό Οίκο τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σημείωσε χθες Κυριακή πως η κυβέρνησή του διεξάγει συνομιλίες με την Ουκρανία και τη Ρωσία, χώρες εμπλεκόμενες σε πόλεμο που θα συμπληρώσει τρία χρόνια στα τέλη του μήνα, και πάνε «μάλλον καλά».

«Διεξάγουμε συναντήσεις και συνομιλίες με διάφορους παράγοντες, ανάμεσά τους τη Ρωσία και την Ουκρανία. Και θεωρώ ότι οι συνομιλίες αυτές πάνε μάλλον καλά», είπε ο Ρεπουμπλικάνος αφού κατέβηκε από το προεδρικό αεροσκάφος στην Ουάσιγκτον, όπου επέστρεψε από το Μαρ-α-Λάγκο, στη Φλόριντα.

«Οι συνομιλίες για τη Μέση Ανατολή με το Ισραήλ και διάφορες άλλες χώρες προχωρούν», είπε ο Ρεπουμπλικάνος, ο οποίος έχει προγραμματιστεί να υποδεχθεί αύριο Τρίτη στον Λευκό Οίκο τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου και, μια εβδομάδα αργότερα, την 11η Φεβρουαρίου, τον βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα Β΄.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εργασιακό στρες βιώνουν 8 στους 10 εργαζόμενους - Χειρότερη η κατάσταση στους μεγάλους ομίλους

Συνεχίζει ακάθεκτο το Bitcoin - Ξεπέρασε και τα 118.000 δολάρια

Αύξηση ορίων συνταξιοδότησης από το 2027 φέρνει η σύνδεση με το προσδόκιμο ζωής - Χαμηλή ηλικία «εξόδου» στην Ελλάδα βλέπει ο ΟΟΣΑ

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider