Εγνατία Οδός: Απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στον κάθετο άξονα Θεσσαλονίκης – Προμαχώνα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Εγνατία Οδός: Απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στον κάθετο άξονα Θεσσαλονίκης – Προμαχώνα
βρίσκεται σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων που δεν είναι εφοδιασμένα με αλυσίδες, χιονοκουβέρτες ή χιονολάστιχα σε όλο τον νομό Θεσσαλονίκης.

Απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των βαρέων οχημάτων σε τμήμα της Εγνατίας Οδού. Συγκεκριμένα από το απόγευμα σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης και μέχρι την ύφεση των δυσμενών καιρικών φαινομένων και την εξομάλυνση της οδικής κυκλοφορίας των οχημάτων, απαγορεύεται προσωρινά η κυκλοφορία όλων των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, στον κάθετο άξονα της Εγνατία Οδού Θεσσαλονίκης – Προμαχώνα, από τη Χ.Θ. 0+000 (ανισόπεδος κόμβος Λαγκαδά) έως τη Χ.Θ. 32+800 (ανισόπεδος κόμβος Ριζιανών).

Από τις εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξαιρούνται τα οχήματα έκτακτης ανάγκης (Ε.Κ.Α.Β., Π.Υ. κλπ), τα οχήματα οδικής βοήθειας, τα οχήματα που μεταφέρουν αλάτι και τα εκχιονιστικά μηχανήματα.

Να σημειώσουμε ότι βρίσκεται σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων που δεν είναι εφοδιασμένα με αλυσίδες, χιονοκουβέρτες ή χιονολάστιχα σε όλο τον νομό Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εφορία: Διακοπή εργασιών για επαγγελματίες και επιχειρήσεις με λίγα κλικ - Η ψηφιακή διαδικασία, οι αιτήσεις, οι προϋποθέσεις

Πόσο βουτηγμένες στο χρέος είναι οι 25 σημαντικότερες οικονομίες του κόσμου

Τραμπ: Στέλνει επιστολές για τους δασμούς σε 12 χώρες - Τake it or leave it

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider