Άρχισε η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου: Ουρές 10 χιλιομέτρων στην Αθηνών - Λαμίας

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Άρχισε η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου: Ουρές 10 χιλιομέτρων στην Αθηνών - Λαμίας
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ουρές 10 χιλιομέτρων στη Λαμία λόγω έργων.

Ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς της επιστροφής που κατευθύνονται από Λαμία προς Αθήνα λόγω των έργων που εξελίσσονται στην εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών στο 198ο χλμ με την ανακατασκευή μια γέφυρας. Σε εκείνο το σημείο έχει γίνει μονοδρόμηση της ΠΑΘΕ με συνέπεια τα αυτοκίνητα να κινούνται σ΄ ένα ρεύμα κυκλοφορίας και οι δύο κατευθύνσεις.

Ένας τεράστιος όγκος αυτοκινήτων που έχουν καλύψει όλες τις λωρίδες κυκλοφορίας έχουν σχηματίσει μια ουρά που ξεπερνά τα 10 χλμ κινούνται με βήμα σημειωτόν ενώ η μοναδική ανακούφιση είναι η εκτροπή της κυκλοφορίας από τους παράδρομους. Και εκεί τα πράγματα είναι δύσκολα λόγω του όγκου των οχημάτων που θα πρέπει να κινούνται σε μια λωρίδα κυκλοφορίας για 20 χιλιόμετρα από τη Λαμία μέχρι τον κόμβο του Μώλου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και μετά το 208 χλμ της ΠΑΘΕ στο ύψος της Ανθήλης οι οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι ακολουθώντας το ρεύμα προς Αθήνα. Μάλιστα πολλοί απ' αυτούς διαμαρτύρονται ότι δεν ενημερώθηκαν στα διόδια της Μαυρομαντήλας ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, δεν ενημερωθήκαν πριν φτάσουν στον κόμβο της Ανθήλης και χρειάστηκαν για να διανύσουν, με βήμα σημειωτόν, τα 10 χιλιόμετρα περισσότερο από 3 ώρες.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι δεν υπήρχε σοβαρό πρόβλημα στην εθνική οδό ωστόσο έκτοτε αυξήθηκε η κίνηση από τον Ε65, από το Καρπενήσι αλλά και από την εθνική οδό με κατεύθυνση την Αθήνα με αποτέλεσμα νωρίς το απόγευμα τα αυτοκίνητα στον δρόμο να είναι σχεδόν ακινητοποιημένα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις συναλλαγές Απριλίου - Δείτε εάν κερδίσατε έως 50.000 ευρώ

Ποδαρικό της ΕΛΑΣ με πέσιμο στο ΠΑΣΟΚ - Ο Τσίπρας συσπειρώνει… τη ΝΔ - Οι απόντες και οι παρόντες στο Θησείο

Γιατί δεν έπεισε η Ferrari Luce

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider