Ισραήλ: Αναχαιτίστηκε εχθρικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος - «Το συμβάν θεωρείται λήξαν»

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ισραήλ: Αναχαιτίστηκε εχθρικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος - «Το συμβάν θεωρείται λήξαν»
Σειρήνες συναγερμού ήχησαν απόψε σε πολλές πόλεις του βόρειου Τελ Αβίβ, ανέφερε η πολιτική αεράμυνα του Ισραήλ.

Τελευταία ενημέρωση 23:00

Δύο μη επανδρωμένα αεροσκάφη εντοπίστηκαν να περνούν από τον Λίβανο στον εναέριο χώρο του Ισραήλ, ανακοίνωσε ο στρατός απόψε, λίγη ώρα αφού ήχησαν οι σειρήνες αντιαεροπορικού συναγερμού στο βόρειο και κεντρικό Ισραήλ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το ένα από τα «εχθρικά αεροσκάφη» αναχαιτίστηκε. Δεν υπάρχουν προς το παρόν πληροφορίες για θύματα.

«Το συμβάν θεωρείται λήξαν», πρόσθεσε ο στρατός, χωρίς να δώσει άλλες διευκρινίσεις.

Το Ισραήλ γιορτάζει απόψε, μετά τη δύση του ηλίου, το Γιομ Κιπούρ. Οι σειρήνες ήχησαν στη Χερζλίγια λίγο μετά τις 22.00, τοπική ώρα (και ώρα Ελλάδας).

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Δημογραφικό: Οι μεσήλικες θα κυριαρχούν στις αγορές εργασίας του μέλλοντος - Υπό εξαφάνιση οι 30άρηδες

Μέτρα ΔΕΘ: Πώς οι νέοι θα κερδίσουν έως και δύο μισθούς - Ενδεικτικά παραδείγματα

Νικητές και χαμένοι δισεκατομμυριούχοι από τη νίκη του Ζοχράν Μαμντάνι

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider