Η Τέιλορ Σουίφτ προσφέρει 5 εκατ. δολάρια για τους πληγέντες από τους τυφώνες στις ΗΠΑ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η Τέιλορ Σουίφτ προσφέρει 5 εκατ. δολάρια για τους πληγέντες από τους τυφώνες στις ΗΠΑ
Σύμφωνα με τη διευθύνουσα σύμβουλο της Feeding America, Κλερ Μπάμπινο-Φόντενοτ η δωρεά των 5 εκατομμυρίων δολαρίων θα βοηθήσει στη διανομή βασικών τροφίμων και νερού.

Η Τέιλορ Σουίφτ έκανε μια σημαντική δωρεά στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Feeding America για να βοηθήσει στις προσπάθειες ανάκαμψης αμερικανικών πολέων από το καταστροφικό πέρασμα των τυφώνων Χέλεν και Μίλτον.

Σύμφωνα με τη διευθύνουσα σύμβουλο της Feeding America, Κλερ Μπάμπινο-Φόντενοτ η δωρεά των 5 εκατομμυρίων δολαρίων θα βοηθήσει στη διανομή βασικών τροφίμων και νερού.

«Μαζί, μπορούμε να έχουμε αντίκτυπο στην υποστήριξη των οικογενειών, καθώς προσπαθούν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν» δήλωσε η Μπάμπινο-Φόντετοτ. «Ευχαριστούμε, Τέιλορ, που στάθηκες μαζί μας στο κίνημα για τον τερματισμό της πείνας και για τη βοήθεια στις κοινότητες που έχουν ανάγκη» πρόσθεσε.

Ο τυφώνας Χέλεν αποδεκάτισε τμήματα της Βόρειας Καρολίνας, της Τζόρτζια και του Ανατολικού Τενεσί, ενώ η Φλόριντα υφίστατα το μεγαλύτερο πλήγμα από τον τυφώνα Μίλτον.

Η Τέιλορ Σουίφτ δεν είναι η μοναδική τραγουδίστρια που σπεύδει να βοηθήσει στις προσπάθειες ανάκαμψης: η Ντόλι Πάρτον προχώρησε επίσης σε δωρεά 5 εκατομμυρίων δολαρίων για την ανακούφιση των πληγέντων σε συνεργασία με τη Walmart, ενώ το Ίδρυμα Metallica πρόσφερε 100.000 δολάρια.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποιοι μοιράστηκαν τις επιδοτήσεις - Δείτε online τα ονόματα και τα ποσά των δικαιούχων 

Ταμείο Ανάκαμψης: Πώς ανακατεύεται η τράπουλα στα έργα και ορόσημα - Στο τραπέζι οι εναλλακτικές

Υπεράκτια αιολικά: Αγνοείται το Εθνικό Πρόγραμμα – Τρία κέρδη αν η Ελλάδα μπει στον επενδυτικό «χάρτη»

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider