Δύο νεκροί σε τροχαίο στην Ανάβυσσο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Δύο νεκροί σε τροχαίο στην Ανάβυσσο
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία ο 28χρονος οδηγός της μηχανής δεν είχε άδεια οδήγησης ενώ διαπιστώθηκε ότι η μηχανή ήταν κλεμμένη.

Δύο άτομα έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε χθες το βράδυ στην περιοχή της Αναβύσσου. Ειδικότερα, το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου στο ύψος της οδού Ηλέκτρας, όπου ένα ΙΧ αυτοκίνητο, που οδηγούσε μια 31χρονη οδηγός, και μια μηχανή που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση συγκρούστηκαν μεταξύ τους, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 28χρονος οδηγός της μηχανής καθώς και η 30χρονη συνεπιβάτης. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία ο 28χρονος δεν είχε άδεια οδήγησης ενώ διαπιστώθηκε ότι η μηχανή ήταν κλεμμένη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποιοι μοιράστηκαν τις επιδοτήσεις - Δείτε online τα ονόματα και τα ποσά των δικαιούχων 

Ταμείο Ανάκαμψης: Πώς ανακατεύεται η τράπουλα στα έργα και ορόσημα - Στο τραπέζι οι εναλλακτικές

Υπεράκτια αιολικά: Αγνοείται το Εθνικό Πρόγραμμα – Τρία κέρδη αν η Ελλάδα μπει στον επενδυτικό «χάρτη»

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider