Πέμπτη η Κατζουράκη μετά το πρώτο σκέλος του προκριματικού στο σκητ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πέμπτη η Κατζουράκη μετά το πρώτο σκέλος του προκριματικού στο σκητ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ο αγώνας του προκριματικού θα ολοκληρωθεί αύριο.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Εμμανουέλα Κατζουράκη στο πρώτο σκέλος του προκριματικού στο σκητ της σκοποβολής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», τα αγωνίσματα της οποίας διεξάγονται στο Σατορού. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ολοκλήρωσε τη σημερινή προσπάθειά της με 72/75 βολές (24/25, 24/25 και 24/25) και βρίσκεται στην πέμπτη θέση του προκριματικού, ο οποίος θα ολοκληρωθεί αύριο (4/8, 10:30), με τις πρώτες έξι της κατάταξης να παίρνουν το «εισιτήριο» για τον απογευματινό τελικό (4/8, 16:30).

Για την ιστορία, την πρώτη εξάδα του προκριματικού στο σκητ γυναικών μετά το τέλος του πρώτου σκέλους συνθέτουν οι Νέλε Βίσμερ (Γερμανία, 74/75), Άμπερ Τζο Ράτερ (Μ. Βρετανία, 74/75), Όστεν Τζούελ Σμιθ (ΗΠΑ, 73/75), Γκαμπριέλα Ροντρίγκες (Μεξικό, (73/75), Εμμανουέλα Κατζουράκη (ΕΛΛΑΔΑ, 72/75) και Ντάνκα Μπαρτέκοβα (Σλοβακία, 72/75).

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον προκριματικό του σκητ μετέχει και η Κύπρια Κωνσταντία Νικολάου, η οποία είναι ένατη μετά το τέλος του πρώτου σκέλους με 71/75 βολές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Υποχρεωτική η αναγραφή του μισθού στις αγγελίες εργασίας από τις 7 Ιουνίου - Τι αλλάζει για τους εργοδότες

«Εξοικονομώ»: Πόσα γλιτώνει κάθε χρόνο η Ελλάδα από φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Έρχονται 6 παρεμβάσεις τον Ιούνιο για νοικοκυριά και οφειλέτες: Από επιδόματα έως και 240 δόσεις για εξόφληση χρεών

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider