Ρωσία: Ένας νεκρός και πολλοί τραυματίες από ουκρανικό πλήγμα στην περιφέρεια Μπέλγκοροντ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ρωσία: Ένας νεκρός και πολλοί τραυματίες από ουκρανικό πλήγμα στην περιφέρεια Μπέλγκοροντ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν σήμερα το πρωί από ουκρανικό πλήγμα στην περιφέρεια Μπέλγκοροντ της Ρωσίας.

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν σήμερα το πρωί από ουκρανικό πλήγμα στην περιφέρεια Μπέλγκοροντ της Ρωσίας, στη μεθόριο με την Ουκρανία η οποία έχει γίνει στόχος επιθέσεων τον τελευταίο καιρό, δήλωσε ο κυβερνήτης της.

«Νέο πλήγμα. Δυστυχώς ένας άνθρωπος σκοτώθηκε», έγραψε ο Βιατσεσλάβ Γκλαντκόφ στο Telegram διευκρινίζοντας ότι επρόκειτο για μία γυναίκα. «Υπάρχουν τραυματίες», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από το ουκρανικό πλήγμα υπέστησαν ζημιές ιατρικές δομές και πολλά σπίτια, επεσήμανε ο Γκλαντκόφ.

Από την πλευρά του το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι κατέστρεψε σήμερα το πρωί πάνω από την περιφέρεια Μπέλγκοροντ οκτώ ρουκέτες με προέλευση την Ουκρανία που εκτοξεύθηκαν από το σύστημα Vampire.

Η περιφέρεια Μπέλγκοροντ είναι στόχος τον τελευταίο καιρό πολλών επιθέσεων με drones και πυραύλους, που έχουν κοστίσει τη ζωή σε περισσότερους από δέκα άνθρωποι στη διάρκεια μίας εβδομάδας και τις οποίες η Ρωσία αποδίδει στην Ουκρανία, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ψηφιακά «καρφώματα» για οικονομικά εγκλήματα, φοροδιαφυγή και λαθρεμπόριο

Ακίνητα: Πόσο κοστίζουν εξοχικά και νεόδμητες βίλες «πάνω στο κύμα» στην Ελλάδα

Η γαλάζια ατζέντα με κοινωνικό πρόσημο, ο Τσίπρας «ντύνεται»… Μέσι, η διαφωνία στο ΠΑΣΟΚ με το «παρών» στον Στουρνάρα

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider