ΑΔΕΔΥ: Στο πλευρό αγροτών και φοιτητών, καλούμε όλους τους εργαζόμενους στο μεγάλο συλλαλητήριο σήμερα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΑΔΕΔΥ: Στο πλευρό αγροτών και φοιτητών, καλούμε όλους τους εργαζόμενους στο μεγάλο συλλαλητήριο σήμερα
Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ στηρίζει αγρότες, νεολαία και εργαζόμενους, που διαδηλώνουν σήμερα Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ στηρίζει αγρότες, νεολαία και εργαζόμενους, που διαδηλώνουν σήμερα Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της, «είναι ένας αγώνας που αφορά όλο τον λαό και είναι δίκαιος.

Ξέρουμε ότι, αν νικήσουν οι αγρότες, θα χάσουν οι μεγαλοβιομήχανοι, οι μεγαλέμποροι, οι μεγάλες αλυσίδες των σούπερ μάρκετ, οι εφοπλιστές και οι επιχειρηματικοί όμιλοι στην ενέργεια, γιατί η ακρίβεια δεν είναι εισαγόμενη. Αυτοί αγοράζουν για ψίχουλα τα αγροτικά προϊόντα από το χωράφι και μας τα πουλάνε πανάκριβα στο ράφι. Ξέρουμε ότι, αν νικήσουν οι φοιτητές, η ανώτατη εκπαίδευση και τα πανεπιστήμια θα παραμείνουν δημόσια και η μόρφωση των παιδιών μας δεν θα μετατραπεί σε μπίζνα και σε υπόθεση των λίγων που θα έχουν να πληρώσουν».

«Γι΄ αυτό, είμαστε στο πλευρό τους και καλούμε όλους τους εργαζόμενους στο μεγάλο συλλαλητήριο σήμερα Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024, στις 6:00 το απόγευμα, στο Σύνταγμα. Δίνουμε μία πρώτη απάντηση στον εμπαιγμό της κυβέρνησης και συνεχίζουμε με τη μεγάλη πανεργατική απεργία της 28 Φεβρουαρίου 2024, για να απαιτήσουμε ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και δημόσια αγαθά (υγεία, παιδεία, ενέργεια, νερό και μεταφορές), που δεν θα είναι εμπορεύματα» επισημαίνει η ΑΔΕΔΥ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Walmart: Εξαγοράζει την κατασκευάστρια τηλεοράσεων Vizio έναντι 2,3 δισ. δολαρίων

ΟΗΕ: Η συνέχιση της βοήθειας των ΗΠΑ είναι κρίσιμη για τους Ουκρανούς που επιστρέφουν στα σπίτια τους

Intralot: Διεκδικεί νέα συμβόλαια, σημαντικές οι προοπτικές ανάπτυξης

gazzetta
gazzetta reader insider insider