Κωνσταντινούπολη: Ένοπλη τρομοκρατική επίθεση στο Δικαστικό Μέγαρο - Δύο νεκροί

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κωνσταντινούπολη: Ένοπλη τρομοκρατική επίθεση στο Δικαστικό Μέγαρο - Δύο νεκροί
Ένοπλη επίθεση σημειώθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο της Κωνσταντινούπολης, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο άτομα σκοτώθηκαν.

Τελευταία ενημέρωση 12:11

Τρομοκρατική χαρακτηρίζεται από τις τουρκικές αρχές η ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο της Κωνσταντινούπολης στην περιοχή Τσάγλαγιαν.

Ο υπουργός Εσωτερικών Αλί Γερλίκαγια ανέφερε ότι η επίθεση σημειώθηκε στις 11:46 το πρωί τοπική ώρα (10:46 ώρα Ελλάδος), στην τρίτη είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου, στο σημείο ελέγχου της Αστυνομίας.

Νεκροί είναι ένας άντρας και μία γυναίκα, οι δράστες της επίθεσης, μέλη της αριστερής ένοπλης οργάνωσης DHKP/C, όπως ανέφερε ο κ. Γερλίκαγια.

Κατά την επίθεση τραυματίστηκαν άλλα έξι άτομα, τα τρία εκ των οποίων ατυνομικοί.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιλμάζ Τουντς σημείωσε ότι διεξάγεται εισαγγελική έρευνα από την Εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης σχετικά με την επίθεση.

Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Διαφωνίες στην ΕΕ για τους νέους φόρους στα καύσιμα – Οι κόκκινες γραμμές και το «no go» του Κ. Πιερρακάκη

Μπαράζ πληρωμών ξεκινάει στις 25/11 - Πότε θα πληρωθούν συνταξιούχοι, εργαζόμενοι και άνεργοι

Ρεύμα: Οφειλή 500 εκατ. ευρώ στους προμηθευτές – Ζητούν άμεση κρατική ενίσχυση

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider