Κόλλιας (ΟΕΕ): Οι οικονομολόγοι πείστηκαν ότι έχουμε τη βούληση να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κόλλιας (ΟΕΕ): Οι οικονομολόγοι πείστηκαν ότι έχουμε τη βούληση να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά
Η παράταξη Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων και Συνεργαζόμενοι (ΔΗΚΙΟ-Σ), με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Κόλλια, αναδείχθηκε νικήτρια στις εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΟΕΕ), οι οποίες διεξήχθησαν χθες Κυριακή

Η παράταξη Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων και Συνεργαζόμενοι (ΔΗΚΙΟ-Σ), με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Κόλλια, αναδείχθηκε νικήτρια στις εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΟΕΕ), οι οποίες διεξήχθησαν χθες Κυριακή.

Η ΔΗΚΙΟ-Σ, όπως προκύπτει από την καταμέτρηση σε 94 από τα 99 εκλογικά τμήματα, συγκεντρώνει ποσοστό 45,60%.

Με αφορμή τα αποτελέσματα των εκλογών στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, σύμφωνα με ανακοίνωση, ο πρόεδρος, Κωνσταντίνος Κόλλιας, δήλωσε:

«Για ακόμα μια εκλογική διαδικασία, οι οικονομολόγοι ψήφισαν με υπευθυνότητα. Και έστειλαν μήνυμα ότι θέλουν την ΔΗΚΙΟ, όχι μόνο πρώτη δύναμη, όχι μόνο να παραμείνει στη διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, αλλά και να ισχυροποιηθεί ακόμα περισσότερο. Για να διοικήσει, για ακόμα τέσσερα χρόνια, ακόμη πιο αποτελεσματικά.

Οι Έλληνες οικονομολόγοι αναγνώρισαν τη δουλειά, που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια.

Επιπλέον, πείστηκαν ότι έχουμε τη βούληση να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, ώστε ο επιστημονικός μας φορέας να αποκτήσει ακόμα ισχυρότερη φωνή και παρεμβατικότητα. Προς όφελος όλων.

Η νίκη της ΔΗΚΙΟ είναι σαρωτική.

Παντού.

Και αυξάνει σε όλους εμάς ακόμα περισσότερο την ευθύνη να ανταποκριθούμε, για ακόμα μια θητεία, στις απαιτήσεις των μελών μας, σε μια εποχή ιδιαίτερα απαιτητική και γεμάτη διαταραχές και προκλήσεις.

Δεσμεύομαι ότι θα ανταποκριθούμε ξανά.

Για ένα ακόμα πιο ισχυρό Οικονομικό Επιμελητήριο, για έναν επιστημονικό φορέα όλων των οικονομολόγων, ανεξαρτήτως παρατάξεων και ιδεολογιών…χωρίς αποκλεισμούς, όπως ακριβώς ήταν το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Κίνησης Οικονομολόγων.

Ένα μεγάλο "Ευχαριστώ" σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή των φετινών εκλογών.

Και, φυσικά, όλους όσοι βοήθησαν, με τη δουλειά τους, αλλά και την ψήφο τους, ώστε να αναδείξουν πρώτη δύναμη και ακόμα πιο ψηλά τη ΔΗΚΙΟ… ώστε να πάμε ακόμα πιο ψηλά το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Με σοβαρή και αξιόπιστη διοίκηση.

Συνεχίζουμε μαζί!».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

«Νέα Γεωργία - Νέα Γενιά»: Συνεχίζεται για 3η χρονιά το πρόγραμμα για γεωπόνους της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ

ΕΕ: Συμφωνίες με Νορβηγία και Ην. Βασίλειο για αλιευτικές δυνατότητες αξίας άνω του 1 δισ. ευρώ

Στο Παρίσι ο Αλέξης Τσίπρας - Με ποιους θα συναντηθεί

gazzetta
gazzetta readerinsiderinsider