Ισραήλ: Στους 326 οι νεκροί στρατιώτες στις συγκρούσεις με την Χαμάς - 11.000 στόχοι έχουν χτυπηθεί στη Γάζα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ισραήλ: Στους 326 οι νεκροί στρατιώτες στις συγκρούσεις με την Χαμάς - 11.000 στόχοι έχουν χτυπηθεί στη Γάζα
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πως εννιά μέλη του σκοτώθηκαν σε μάχες στη Λωρίδα της Γάζας εναντίον της Χαμάς δίνοντας στη δημοσιότητα τα ονόματά τους.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πως εννιά μέλη του σκοτώθηκαν σε μάχες στη Λωρίδα της Γάζας εναντίον της Χαμάς δίνοντας στη δημοσιότητα τα ονόματά τους.

Οι απώλειες στις τάξεις του Τσαχάλ από την 7η Οκτωβρίου ανέρχονται πλέον σε 326, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.

Άλλοι δύο στρατιώτες τραυματίστηκαν σοβαρά χθες Τρίτη σε εχθροπραξίες στον παλαιστινιακό θύλακα, κατά την ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα την 26η ημέρα του πολέμου.

Την ίδια στιγμή, η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς, οι Ταξιαρχίες Εζεντίν Αλ-Κάσαμ, ανακοίνωσε ότι 7 πολίτες όμηροι σκοτώθηκαν στον καταυλισμό της Τζαμπαλίγια, ανάμεσά τους και τρεις κάτοχοι ξένων διαβατηρίων.

Ισραήλ: Έχουμε πλήξει 11.000 στόχους

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν σήμερα πως έχουν πλήξει περισσότερους από 11.000 στόχους στη Λωρίδα της Γάζας από την αρχή του πολέμου που ξέσπασε με την επίθεση της Χαμάς από το παλαιστινιακό αυτό έδαφος στις 7 Οκτωβρίου.

«Από την αρχή του πολέμου, οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις έπληξαν περισσότερους από 11.000 στόχους που ανήκαν σε τρομοκρατικές οργανώσεις μέσα στη Λωρίδα της Γάζας», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι ένοπλες δυνάμεις.

Το Ισραήλ αναπτύσσει πυραυλοφόρες κορβέτες στην Ερυθρά Θάλασσα

Ισραηλινές πυραυλοφόρες κορβέτες αναπτύχθηκαν σήμερα στην Ερυθρά Θάλασσα, αναφέρει ο ισραηλινός στρατός σε ανακοίνωσή του, έπειτα από επιθέσεις με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς και μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drone), την ευθύνη για τις οποίες ανέλαβαν οι αντάρτες Χούτι της Υεμένης.

Εικόνες που κοινοποιήθηκαν από τον στρατό φαίνεται να δείχνουν κορβέτες Saar να περιπολούν κοντά στο λιμάνι της Εϊλάτ στην Ερυθρά Θάλασσα, το οποίο το Ισραήλ αντιμετωπίζει ως νέο μέτωπο, καθώς ο πόλεμός του κατά της Χαμάς στη Γάζα προκαλεί αντίποινα από δυνάμεις ευθυγραμμιζόμενες με το Ιράν και φίλα προσκείμενες στη Χαμάς σε άλλα μέρη της περιοχής.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΟΗΕ: Αξιωματούχος παραιτείται καταγγέλλοντας τη «γενοκτονία» στη Λωρίδα της Γάζας

Γάζα: Ξανά χωρίς τηλεπικοινωνίες - Μπάιντεν και Αμπντάλα συμφωνούν να αυξηθεί η ανθρωπιστική βοήθεια

Reuters: Μεσολαβητής το Κατάρ σε Αίγυπτο-Ισραήλ-Χαμάς για περιορισμένες απομακρύνσεις από τη Γάζα

gazzetta
gazzetta reader insider insider