Χειροπέδες σε ύποπτο για τη δολοφονία του Tupac Shakur μετά από 27 χρόνια

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Χειροπέδες σε ύποπτο για τη δολοφονία του Tupac Shakur μετά από 27 χρόνια
H αστυνομία του Λας Βέγκας συνέλαβε έναν άνδρα, ο οποίος φέρεται να σχετίζεται με την ανεξιχνίαστη δολοφονία του θρυλικού ράπερ, Tupac Shakur, πριν από σχεδόν τρεις δεκαετίες.

H αστυνομία του Λας Βέγκας συνέλαβε έναν άνδρα, ο οποίος φέρεται να σχετίζεται με την ανεξιχνίαστη δολοφονία του θρυλικού ράπερ, Tupac Shakur, πριν από σχεδόν τρεις δεκαετίες.

Ο Tupac ήταν Αμερικανός ράπερ, μουσικός παραγωγός, ποιητής και ηθοποιός. Επιπλέον, υπήρξε ακτιβιστής και θεωρείται ευρέως ως ένας από τους καλύτερους ράπερ όλων των εποχών (αν όχι ο κορυφαίος) και ένας από τους σημαντικότερους μουσικούς.

Ανεξιχνίαστη υπόθεση

Ο Tupac έχασε τη ζωή του στις 13 Σεπτεμβρίου 1996, σε μία ανεξιχνίαστη υπόθεση, ενώ βρισκόταν στο απόγειο της δόξας του. Στις 7 Σεπτεμβρίου είχε πάει να παρακολουθήσει, στο γήπεδο MGM Grand του Λας Βέγκας, έναν αγώνα μποξ μεταξύ του Μάικ Τάισον και του Μπρους Σέλντον. Ο Τάισον δεν άφησε και πολλά περιθώρια στον αντίπαλο του και έτσι ο αγώνας τελείωσε στον πρώτο κιόλας γύρο.

Αργότερα, ο Tupac καθώς επέβαινε στο αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη της εταιρίας του, στη θέση του συνοδηγού, κατευθυνόταν στο Club 662. Στις 11:17, καθώς περίμεναν στο φανάρι, μία άσπρη κάντιλακ σταμάτησε δίπλα τους και από το πίσω παράθυρο πυροβόλησαν πέντε φορές τον Tupac.

Οι τελευταίες στιγμές

Αμέσως εξαφανίστηκαν, ενώ η μαύρη BMW που οδηγούσε ο Suge Knight, ξαφνικά έβαλε μπρος, έκανε αναστροφή και συγκρούστηκε στο πεζοδρόμιο στην απέναντι λωρίδα του δρόμου.

Επιτόπου, έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί και τα ασθενοφόρα για να μεταφέρουν τους τραυματίες στο νοσοκομείο και να διερευνήσουν την σκηνή του εγκλήματος. Ο Tupac έπεσε σε κώμα και μετά από 6 ημέρες στο νοσοκομείο, στις 13 Σεπτεμβρίου πέθανε, από εσωτερική αιμορραγία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider