Άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης
Σε κυκλοφορία δίνεται από αύριο, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου από τις 6:00 π.μ. η εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης και για τα οχήματα άνω των 3,5 τόνων.

Σε κυκλοφορία δίνεται από αύριο, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου από τις 6:00 π.μ. η εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης και για τα οχήματα άνω των 3,5 τόνων. Ύστερα από σχετική Τεχνική Έκθεση Αξιολόγησης, αλλά και απόφασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, η λειτουργία του αυτοκινητοδρόμου θα συνεχίσει να διεξάγεται αποκλειστικά από την αριστερή λωρίδα και στις δύο κατευθύνσεις για Ι.Χ. αυτοκίνητα και οχήματα βάρους έως 44 τόνων μεικτό φορτίο.

Σημειώνεται ότι από αύριο, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου και από τις 6:00 π.μ. αίρεται η εντολή παύσης είσπραξης διοδίων για όλα τα οχήματα, στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης», στην Εγνατία οδό μεταξύ Θεσσαλονίκης και διασταύρωσης με Ιονία Οδό και κατά μήκος της Ιονίας Οδού (ανεξαρτήτως κατευθύνσεως), καθώς και στον αυτοκινητόδρομο Ε65 και στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου από Νίκαια έως Μαλιακό Κόλπο (συμπεριλαμβανομένων και των πλευρικών διοδίων στην εν λόγω περιοχή του αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Συμμαχία OneDealer - Service Now: Το νέο ψηφιακό στοίχημα του Ν. Βαρδινογιάννη

Θέση εργασίας από τη ΔΥΠΑ στην Αυστρία με μισθό από 40.500 ευρώ

Πόσα χρήματα παίρνει ο Καραλής για το ασημένιο μετάλλιο στο Τόκιο

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider