Η Ισλανδία επιτρέπει ξανά την φαλαινοθηρία μετά από «διάλειμμα» δύο μηνών

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η Ισλανδία επιτρέπει ξανά την φαλαινοθηρία μετά από «διάλειμμα» δύο μηνών
Η κυβέρνηση της Ισλανδίας αποφάσισε να μην δώσει παράταση στην απαγόρευση της φαλαινοθηρίας.

Η κυβέρνηση της Ισλανδίας αποφάσισε να μην δώσει παράταση στην απαγόρευση της φαλαινοθηρίας, γεγονός που αναμένεται να προκαλέσει εκ νέου θύελλα αντιδράσεων από φιλοζωικές και περιβαλλοντικές οργανώσεις.

Ύστερα από έντονες αντιδράσεις αλλά και ανησυχίες για το μέλλον των θαλάσσιων ζώων, το Ρέικιαβικ είχε αποφασίσει να απαγορέψει για 60 ημέρες την φαλαινοθηρία. Ωστόσο σήμερα ανακοίνωσε την άρση των σχετικών περιορισμών.

Σύμφωνα με την Υπουργό Τροφίμων, Γεωργίας και Αλιείας της χώρας οι δραστηριότητες θα μπορούν να συνεχιστούν κανονικά αλλά με πιο αυστηρούς κανόνες που αφορούν στον εξοπλισμό και την μέθοδο του κυνηγιού.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΕΝΦΙΑ 2026: Oι αλλαγές, οι εκπτώσεις, οι δόσεις - Πότε θα έρθει ο νέος λογαριασμός σε 7 εκατ. ιδιοκτήτες

Ανελκυστήρες: «Φάκα» για τα «μαύρα» η πιστοποίηση των ασανσέρ

Μέσος μισθός: Στον πάτο της ευρωπαϊκής κατάταξης οι ελληνικές περιφέρειες - Μας πέρασαν και οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider