Εκδήλωση με Βενιζέλο και Τσαρλς Νταλάρα για την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εκδήλωση με Βενιζέλο και Τσαρλς Νταλάρα για την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη
Στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώνουν το Delphi Economic Forum και ο Κύκλος Ιδεών, με την υποστήριξη των εκδόσεων Πατάκη.

Τα «μαθήματα» που άφησε η οικονομική κρίση της περασμένης δεκαετίας στην Ελλάδα θα τεθούν στο επίκεντρο συζήτησης που θα έχουν την ερχόμενη Τρίτη, 2 Μαΐου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών και ο Τσαρλς Νταλάρα, πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF).

Η συζήτηση θα γίνει στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώνουν το Delphi Economic Forum και ο Κύκλος Ιδεών, με την υποστήριξη των εκδόσεων Πατάκη, με θέμα: Ελληνική κρίση: Μαθήματα για το μέλλον με αφορμή την επικείμενη έκδοση του βιβλίου του κ. Νταλάρα «Euroshock: How the Largest Debt Restructuring in History Helped Save Greece and Preserve the Eurozone»
και το βιβλίο του Ευάγγελου Βενιζέλου «Εκδοχές Πολέμου 2009-2022. Μία συζήτηση με τον Γιώργο Κουβαρά για το παρασκήνιο της οικονομικής κρίσης και όσα ακολούθησαν» την Τρίτη 2 Μαΐου 2023, ώρα 18:30 στο ξενοδοχείο King George, Πλατεία Συντάγματος

Συζητούν:

  • Charles H. Dallara, Former Managing Director and Chief Executive Officer of the Institute of International Finance (IIF) (1993-2013); Chairman of the Board, Partners Group (USA) and Advisory Partner
  • Ευάγγελος Βενιζέλος, πρώην αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, καθηγητής ΑΠΘ

Συντονίζει ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider