Εξάρθρωση τρομοκρατικού δικτύου: Σχέδια για μαζικό χτύπημα και «ταρίφα» 16.000 ευρώ για κάθε νεκρό

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εξάρθρωση τρομοκρατικού δικτύου: Σχέδια για μαζικό χτύπημα και «ταρίφα» 16.000 ευρώ για κάθε νεκρό
Σε κατάσταση συναγερμού παραμένουν οι Αρχές στην Ελλάδα μετά τη σύλληψη δύο Πακιστανών που σχεδίαζαν επίθεση για λογαριασμό του Ιράν.

Τα προηγούμενα χρόνια, μαθαίναμε για τρομοκράτες, που χρησιμοποιούσαν την Ελλάδα ως πέρασμα για τη Δύση όπου πραγματοποιούσαν τυφλά χτυπήματα κι άφηναν πίσω τους πολλούς νεκρούς. Πλέον, όχι μόνο ήρθαν στην... πόρτα μας, αλλά έμειναν εδώ, προσπαθούσαν να δημιουργήσουν τρομοκρατικό πυρήνα και να χτυπήσουν και στόχους εν Ελλάδι.

Οι Πακιστανοί τρομοκράτες που κρατούνται από τις Αρχές, είχαν μπει παράνομα πριν 4-5 χρόνια στη χώρα από την Ορεστιάδα, δούλευαν στα χωράφια και προπαρασκεύαζαν τα χτυπήματά τους, μιλώντας με τον εγκέφαλο στο Ιράν. Οι νεαροί Πακιστανοί, είχαν ως αρχικό στόχο την εβραϊκή κοινότητα στη χώρα και δη στην Αθήνα. Σε χώρο στου Ψυρρή που λειτουργεί ως εστιατόριο και συναγωγή, οι δύο Πακιστανοί θα χτυπούσαν κατά πάσα πιθανότητα κατά το εβραϊκό Πάσχα, καθώς περίμεναν μια εβραϊκή γιορτή για να υπάρχει πολύς κόσμος και να πλήξουν όσο το δυνατόν περισσότερους.

Περισσότερα στο Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τρομοκρατία: Η ισραηλινή Μοσάντ έδωσε πληροφορίες στις αρχές για το χτύπημα

ΕΥΠ: Ισραηλινό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας ο στόχος των τρομοκρατών - Συνεχίζονται οι έρευνες

gazzetta
gazzetta reader insider insider