Βρετανία: Σε τετραήμερη απεργία θα κατέβουν τον Απρίλιο οι εκπαιδευόμενοι γιατροί

Newsroom
Μοιράσου το
Βρετανία: Σε τετραήμερη απεργία θα κατέβουν τον Απρίλιο οι εκπαιδευόμενοι γιατροί
Το συνδικάτο που εκπροσωπεί τους εκπαιδευόμενους γιατρούς στην Αγγλία ανακοίνωσε τετραήμερη απεργία τον επόμενο μήνα, λέγοντας ότι η κυβέρνηση δεν κατάφερε να υποβάλει μια αξιόπιστη, νέα μισθολογική πρόταση.

Το συνδικάτο που εκπροσωπεί τους εκπαιδευόμενους γιατρούς στην Αγγλία ανακοίνωσε τετραήμερη απεργία τον επόμενο μήνα, λέγοντας ότι η κυβέρνηση δεν κατάφερε να υποβάλει μια αξιόπιστη, νέα μισθολογική πρόταση.

«Δεν πρόκειται να σταματήσουμε έως ότου πληρωθούμε αυτό που αξίζουμε, και εάν οι υπουργοί δεν το δεχθούν αυτό τότε θα τους το πούμε οι ίδιοι, θα πρέπει να τους το πούμε με πικετοφορία», ανέφεραν σε σημερινή ανακοίνωση οι επικεφαλής της επιτροπής εκπαιδευόμενων γιατρών στον Βρετανικό Ιατρικό Σύλλογο (BMA).

Η απεργία ξεκινά νωρίς το πρωί της 11ης Απριλίου και διαρκεί έως νωρίς το πρωί της 15ης Απριλίου.

Συνδικάτα που εκπροσωπούν άλλους εργαζόμενους των υγειονομικών υπηρεσιών στην Αγγλία, συμπεριλαμβανομένων των νοσηλευτών και των διασωστών, συμφώνησαν με τη νέα μισθολογική προσφορά της κυβέρνησης που στόχο είχε να δοθεί τέλος σε μήνες απεργιών και πλέον έχουν θέσει την πρόταση αυτή σε ψηφοφορία μεταξύ των μελών τους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Γαλλία: Νέος γύρος κινητοποιήσεων κατά του συνταξιοδοτικού - Σε απεργιακό κλοιό για 9η ημέρα

Μετρό: Στάση εργασίας αύριο από 21:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας