Μέτοχοι σε ομάδα του MLS τα αδέρφια Αντετοκούνμπο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μέτοχοι σε ομάδα του MLS τα αδέρφια Αντετοκούνμπο
Στο MLS είναι έντονο το στοιχείο των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, αφού εκεί αγωνίζονται οι Γιώργος Γιακουμάκης, Ταξιάρχης Φούντας, Γιώργος Κούτσιας, Ηλίας Ηλιάδης, Θέμης Αντόνογλου, Τζέιμς Παντέμης.

Στον χώρο του MLS θα μπει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας σταρ των Μπακς μαζί με τα αδέρφια του, Θανάση, Άλεξ και Κώστα, αγόρασε μετοχές στην ομάδα του MLS, Νashville FC. Μαζί τους και ο επιθετικός των Nashville Predators (χόκεϊ), Φίλιπ Φόρσμπεργκ.

Πρόκειται για αμερικανική ομάδα στον σύλλογο του Τενεσί, η οποία αγωνίζεται εδώ και τέσσερα χρόνια στη μεγάλη κατηγορία. Εκτός από τους αδελφούς Αντετοκούνμπο μερίδιο απέκτησε και ο γνωστός αθλητής του χόκεϊ, Φίλιπ Φόρσμπεργκ.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση στα κοινωνικά δίκτυα της Nashville, ο «Greek Freak» δήλωσε: «Ο πατέρας μου ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και αυτό ήταν το πρώτο άθλημα το οποίο ερωτεύτηκα στην Ελλάδα. Πάντα ονειρευόμουν να αποκτήσω μια ποδοσφαιρική ομάδα. Όταν εγώ και τα αδέρφια μου εξερευνήσαμε τη Νάσβιλ, ξέραμε ότι είναι μια ομάδα και μια πόλη με την οποία θέλαμε να εμπλακούμε. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος που θα είμαι μέλος των “αγοριών με τα χρυσά” και ανυπομονώ να έρθω σύντομα σε ένα παιχνίδι στο Γκέοντις Παρκ».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της Frigoglass στο Χρηματιστήριο

Κατάφερε να γλιτώσει τα χειρότερα το Χρηματιστήριο - Διέσωσε τις 1.100 μονάδες

Ρώσος δισεκατομμυριούχος: Η Ρωσία μπορεί να ξεμείνει από χρήματα το 2024

gazzetta
gazzetta reader insider insider