Θεοδωρικάκος: «Αλέξη όχι άλλα ψέματα» - Aπάντηση σε βίντεο-ανάρτηση Τσίπρα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Θεοδωρικάκος: «Αλέξη όχι άλλα ψέματα» - Aπάντηση σε βίντεο-ανάρτηση Τσίπρα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου στην ανάρτηση και στο βίντεο που ανήρτησε στα social media ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με θέμα την Πανεπιστημιακή Αστυνομία.

«Αλέξη όχι άλλα ψέματα» αναφέρει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος σε ανάρτηση του στα social media, με την οποία απαντά στο βίντεο που ανήρτησε στα social media ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, με θέμα την Πανεπιστημιακή Αστυνομία.

Χαρακτηριστικά ο Υπουργός αναφέρει:

«Είναι δίκαιο η φοιτητική εστία που χρειάζεσαι για την στέγαση σου και να μπορέσεις να σπουδάσεις να μετατρέπεται σε άντρο βίας και ναρκωτικών. Είναι άδικο όταν η αστυνομία απελευθερώνει αυτό τον χώρο και τον ξαναδίνει στην πανεπιστημιακή κοινότητα ; Αλέξη όχι άλλα ψέματα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Η χώρα που ζει το δημογραφικό μας μέλλον προβλέπεται να χάσει το 30% του πληθυσμού της μέχρι το 2070

Ακαθάριστα οικόπεδα: Τι γίνεται όταν ο ιδιοκτήτης δεν τα καθαρίσει - Πώς κινούνται δήμοι και ΠΣ, ποιος πληρώνει τον λογαριασμό

Η επίθεση στη Hugging Face σηματοδοτεί την έναρξη μιας επικίνδυνης εποχής κυβερνοεπιθέσεων με AI

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider