Θεσπρωτία: Πλημμύρισε ο κάμπος Φιλιατών λόγω υπερχείλισης του ποταμού Καλαμά

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Θεσπρωτία: Πλημμύρισε ο κάμπος Φιλιατών λόγω υπερχείλισης του ποταμού Καλαμά
Βουλιάζουν χιλιάδες στρέμματα με εσπεριδοειδή, ενώ έχουν αποκλειστεί τρεις οικισμοί.

Πλημμύρισε ο κάμπος Φιλιατών στη Θεσπρωτία, λόγω υπερχείλισης του ποταμού Καλαμά με αποτέλεσμα να βουλιάζουν χιλιάδες στρέμματα με εσπεριδοειδή, ενώ έχουν αποκλειστεί τρεις οικισμοί.

Το ποτάμι που βρισκόταν σε οριακό σημείο, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων υπερχείλισε τη νύχτα στην περιοχή της Σκάλας Φιλιατών. Οι παραγωγοί στην Βρυσέλλα και την Κορύτιανη, βρίσκονται σε απόγνωση, καθώς 22 χιλιάδες δένδρα βούλιαξαν στα νερά. Όπως λένε, είχαν συλλέξει μόνο το 1/3 της παραγωγής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τουρισμός: Υψηλές πληρότητες αλλά με αστερίσκους για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Η επέλαση της Τεχνητής Νοημοσύνης αυξάνει το άγχος των εργαζομένων - Ένας στους δύο φοβάται ότι μπορεί να αντικατασταθεί

Η αργία της 25ης Μαρτίου φέρνει νωρίτερα την καταβολή των συντάξεων Απριλίου

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider