Τραγωδία στις Σέρρες: Έκρηξη λεβητοστασίου σε δημοτικό σχολείο - Νεκρός 12χρονος μαθητής, δύο τραυματίες

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τραγωδία στις Σέρρες: Έκρηξη λεβητοστασίου σε δημοτικό σχολείο - Νεκρός 12χρονος μαθητής, δύο τραυματίες
Ένα παιδί ηλικίας 12 ετών, μαθητής της 6ης τάξης του Δημοτικού έχασε τη ζωή του όταν εκσφενδονίστηκε πόρτα ύστερα από έκρηξη στο λεβητοστάσιο του σχολείου του

Ένα παιδί ηλικίας 12 ετών, μαθητής της 6ης τάξης του Δημοτικού έχασε τη ζωή του όταν εκσφενδονίστηκε πόρτα ύστερα από έκρηξη στο λεβητοστάσιο του σχολείου του.

Ο 12χρονος μαθητής, που έπαιζε με τους φίλους του την ώρα του διαλείμματος χτυπήθηκε θανάσιμα από την πόρτα του χώρου που βρισκόταν το λεβητοστάσιο, η οποία ξηλώθηκε από την έκρηξη, διήνυσε μια απόσταση περίπου 30 μέτρων και σκότωσε το άτυχο παιδί.

Από την πόρτα τραυματίστηκαν δύο ακόμα συνομήλικοι μαθητές του 12χρονου και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

«Εκφράζω βαθύτατη οδύνη για τον τραγικό θάνατο ενός παιδιού στις Σέρρες ως αποτέλεσμα ενός ατυχήματος στο λέβητα στο σχολείο του. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου. Παρότι η συντήρηση των σχολείων δεν εμπίπτει στις αρμοδιοτητες της κυβέρνησης θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει», σημειώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ιατρικό ανακοινωθέν από το Γ.Ν Σερρών για το θάνατο του μαθητή

Μετά από έκρηξη που έγινε σε σχολείο της πόλης των Σερρών, προσεκομίσθησαν με το ΕΚΑΒ, στις 14:43 σήμερα, δύο (2) ανήλικα αγόρια, ηλικίας 6 και 10 ετών, με ελαφρές κακώσεις το πρώτο και σε καλή γενική κατάσταση το δεύτερο.

Έγιναν άμεσα όλες οι απαραίτητες εξετάσεις (υπέρηχος, αξονική τομογραφία κλπ) και το δεκάχρονο αγόρι επιστρέφει στην οικία του, ενώ το εξάχρονο, το οποίο φέρει εμπιεστικό κάταγμα βρεγματικού οστού (ΑΡ) και μικρό ρωγμώδες κάταγμα ρινικών οστών, θα διακομισθεί προληπτικά στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ΓΝΘ «Ιπποκράτειο» για περαιτέρω παρακολούθηση.

Δυστυχώς, στις 15:37 προσεκομίσθη με το ΕΚΑΒ τρίτο παιδί (άρρεν 11 ετών), το οποίο έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μη συμβατές με τη ζωή.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider