ΗΠΑ: 1,2 δισ. δολάρια μοιράζει το τζάκποτ του Powerball - Το 4ο μεγαλύτερο ποσό στην ιστορία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΗΠΑ: 1,2 δισ. δολάρια μοιράζει το τζάκποτ του Powerball - Το 4ο μεγαλύτερο ποσό στην ιστορία
Το τζάκποτ του Powerball, η κλήρωση του οποίου θα γίνει απόψε, έφτασε το 1,2 δισ. δολάρια, το τέταρτο μεγαλύτερο ποσό στην ιστορία αυτού του τυχερού παιχνιδιού στις ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.

Το τέταρτο μεγαλύτερο ποσό στην ιστορία του θα μοιράσει σήμερα το Powerball, καθώς το σημερινό τζάκποτ του τυχερού παιχνιδιού στις ΗΠΑ έφτασε στο αστρονομικό νούμερο των 1,2 δισ. δολαρίων, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.

Ο τυχερός νικητής, εφόσον υπάρξει σήμερα, θα λάβει το 1,2 δισ. εφόσον επιλέξει να πληρωθεί το σύνολο του ποσού σε διάστημα τριών δεκαετιών. Εάν προτιμήσει να πάρει τα κέρδη του αμέσως, θα λάβει «μόνο» 596,7 εκατομμύρια. Ένα σημαντικό μέρος του ποσού θα πάει στην εφορία.

Το μεγαλύτερο τζάκποτ που έχει κληρωθεί ποτέ ανήλθε στα 1,586 δισ. δολάρια, τον Ιανουάριο του 2016. Όμως το μοιράστηκαν μεταξύ τους τρεις τυχεροί.

Οι πιθανότητες να κερδίσει κάποιος το τζάκποτ είναι μία στα 292,2 εκατομμύρια. Συγκριτικά, είναι πιο πιθανό να χτυπηθεί από κεραυνό (μία στο εκατομμύριο), σύμφωνα με στοιχεία των υγειονομικών αρχών.

Το ποσό γιγαντώθηκε – όπως και τα όνειρα των παικτών – καθώς κανείς δεν κατάφερε να μαντέψει τους έξι τυχερούς αριθμούς στις προηγούμενες 38 κληρώσεις.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Twitter: Ο Μασκ αναμένεται να απολύσει τη μισή εταιρεία την Παρασκευή 

Δωρεά 5 εκατ. δολαρίων από τον συγγραφέα του Game of Thrones για νέους φοιτητές

Πούτιν: Τι θα μπορούσε να τον ρίξει από την εξουσία;

gazzetta
gazzetta reader insider insider