Ρωσία: Εξέγερση επιστράτων στην πόλη Ουλιάνοφσκ επειδή έμειναν απλήρωτοι

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ρωσία: Εξέγερση επιστράτων στην πόλη Ουλιάνοφσκ επειδή έμειναν απλήρωτοι
Οι στρατιώτες δήλωσαν ότι δεν θα πάνε στην ζώνη των πολεμικών επιχειρήσεων αν δεν πάρουν τα χρήματα που τους υποσχέθηκαν.

Περισσότεροι από 100 επίστρατοι από την Τσουβάσια εξεγέρθηκαν στο κέντρο στρατιωτικής εκπαίδευσης της πόλης Ουλιάνοφσκ της Ρωσίας επειδή δεν έλαβαν τις 195.000 ρούβλια που τους είχαν υποσχεθεί. Έκκλησή τους δημοσιεύθηκε από το κανάλι Serditaya Chuvashia του Telegram και τον ιστότοπο Gulagu.net.

Οι στρατιώτες δήλωσαν ότι δεν θα πάνε στην ζώνη των πολεμικών επιχειρήσεων αν δεν πάρουν τα χρήματα που τους υποσχέθηκαν.

«Εμείς, διακινδυνεύοντας τις δικές μας ζωές, θα πάμε σε βέβαιο θάνατο για τη δική σας ασφάλεια και ειρηνική ζωή! Το κράτος μας αρνείται να μας καταβάλει το ποσό των 195 χιλιάδων ρουβλίων που μας υποσχέθηκε ο Βλαντίμιρ Πούτιν! Γιατί λοιπόν να πάμε και να πολεμήσουμε για αυτό το κράτος, αφήνοντας τις οικογένειές μας χωρίς υποστήριξη;» αναφέρουν στην έκκλησή τους οι επίστρατοι.

Οι επίστρατοι αρνήθηκαν να λάβουν μέρος στον πόλεμο μέχρι να λάβουν τις υποσχεθείσες πληρωμές. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Serdita Chuvashia", στο κέντρο εκπαίδευσης έχουν μεταφερθεί δυνάμεις των ΜΑΤ και της Ρωσικής Εθνικής Φρουράς (Rosgvardia). Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αρχές έχουν «καθησυχάσει» τους εξεγερθέντες επίστρατους.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ηλεκτρισμός: Άλμα της ζήτησης τον Ιούλιο – Τα μερίδια των προμηθευτών

Πάνω από 3,5 δισ. ευρώ καθαρές εισροές στα Αμοιβαία Κεφάλαια φέτος - Ποια ξεχωρίζουν

ΟΠΕΚΕΠΕ: Δείτε ποιοι πήραν πάνω από 50.000 ευρώ επιδότηση - Αναλυτικές λίστες

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider