Ουκρανία: Τουλάχιστον 11 νεκροί από τους βομβαρδισμούς της Ρωσίας - Το NATO στο πλευρό του Κιέβου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ουκρανία: Τουλάχιστον 11 νεκροί από τους βομβαρδισμούς της Ρωσίας - Το NATO στο πλευρό του Κιέβου
«Το ΝΑΤΟ θα συνεχίσει να υποστηρίζει τον γενναίο ουκρανικό λαό για να αντιμετωπίσει την επίθεση του Κρεμλίνου για όσο χρόνο χρειασθεί».

Τελευταία ενημέρωση: 15:49

Σε τουλάχιστον 11 ανέρχονται οι νεκροί στην Ουκρανία από τους νέους βομβαρδισμούς της Ρωσίας που σημειώθηκαν σε διάφορες περιοχές της χώρας τη Δευτέρα.

«Μέχρι τώρα, 11 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί και περίπου 64 έχουν τραυματιστεί σε όλη τη χώρα έπειτα από ρωσικά πυρά», σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση για τις επιθέσεις από τις αρμόδιες αρχές της Ουκρανίας.

Από την πλευρά του, το NATO καταδικάζει τις επιθέσεις της Ρωσίας κατά μη στρατιωτικών στόχων στην Ουκρανία, όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Ατλαντικής Συμμαχίας Γενς Στόλτενμπεργκ.

«Μίλησα με τον υπουργό Εξωτερικών Ντμίτρο Κουλέμπα και καταδίκασα τις φρικιαστικές και αδιάκριτες επιθέσεις κατά μη στρατιωτικής υποδομής στην Ουκρανία», δήλωσε ο Στόλτενμπεργκ μέσω του Twitter.

«Το ΝΑΤΟ θα συνεχίσει να υποστηρίζει τον γενναίο ουκρανικό λαό για να αντιμετωπίσει την επίθεση του Κρεμλίνου για όσο χρόνο χρειασθεί» συμπλήρωσε ο Νορβηγός αξιωματούχος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Παρίσι: «Εγκλήματα πολέμου» τα ρωσικά πλήγματα κατά της Ουκρανίας

Ουκρανία: Ενίσχυση της στρατιωτικής βοήθειας υπόσχεται ο Μακρόν- Εγκλημα πολέμου καταγγέλλει ο Πολωνός ΥΠΕΞ

gazzetta
gazzetta reader insider insider