FBI: Ένοπλος επιχείρησε να εισβάλλει στις εγκαταστάσεις του στο Σινσινάτι

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
FBI: Ένοπλος επιχείρησε να εισβάλλει στις εγκαταστάσεις του στο Σινσινάτι
Το FBI και οι τοπικές αρχές επιβολής του νόμου βρέθηκαν στο σημείο στο Γουίλμινγκτον του Οχάιο, προσπαθώντας να διαλευκάνουν το περιστατικό, πρόσθεσε.

Ένας ένοπλος επιχείρησε να παραβιάσει το κτίριο του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών στο Σινσινάτι του Οχάιο, σήμερα το πρωί (τοπική ώρα), προτού διαφύγει από το σημείο, ανακοίνωσε το FBI.

"Περίπου στις 9.00 σήμερα το πρωί, ένας ένοπλος προσπάθησε να παραβιάσει την Εγκατάσταση Ελέγχου Επισκεπτών στο FBI στο Σινσινάτι. Μετά τον συναγερμό και την ανάπτυξη ειδικών πρακτόρων του FBI, το πρόσωπο αυτό διέφυγε βόρεια στον διαπολιτειακό αυτοκινητόδρομο 71", έγραψε στο Twitter η υπηρεσία του FBI στο Σινσινάτι, προσθέτοντας ότι η παραβίαση τελεί υπό διερεύνηση.

Το FBI και οι τοπικές αρχές επιβολής του νόμου βρέθηκαν στο σημείο στο Γουίλμινγκτον του Οχάιο, προσπαθώντας να διαλευκάνουν το περιστατικό, πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ψάχνουν «σωσίβιο» από το ΕΣΠΑ για το στεγαστικό πρόβλημα

Αγρότες στα όπλα No2: Τι θα πρέπει να έχουμε στο χωράφι και στο… ράφι αν ξαφνικά ο ουρανός βρέξει drones

Gen Z: Η γενιά που αρνείται να εργαστεί με τους κανόνες των Boomers, αλλάζει δουλειές κάθε χρόνο και βάζει πάνω απ’ όλα την προσωπική ζωή

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider