Άνοιξε για τα φορτηγά το ρεύμα της Εθνικής Οδού προς Λαμία - Πού χρειάζονται αλυσίδες στην Κεντρική Ελλάδα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Άνοιξε για τα φορτηγά το ρεύμα της Εθνικής Οδού προς Λαμία - Πού χρειάζονται αλυσίδες στην Κεντρική Ελλάδα
Με αντιολισθητικές αλυσίδες κινούνται τα υπόλοιπα οχήματα.

Τελευταία ενημέρωση 16:00

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, αποφασίστηκε, κατόπιν εισήγησης των παραχωρησιούχων εταιρειών και συνεννόησης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, η άρση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων σε τμήματα της Αθηνών-Λαμίας.

Συγκεκριμένα αίρεται η απαγόρευση που είχε επιβληθεί σε παντός είδους βαρέως τύπου οχημάτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, στο τμήμα της νέας εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας από το ύψος του ανισόπεδου κόμβου Καλυφτάκη (χ/θ 20,060) μέχρι τη χ/θ 58,520 (όρια Ν. Αττικής).

Επιπρόσθετα, όπως επισημαίνει η ΓΑΔΑ, η κυκλοφορία των λοιπών οχημάτων στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα, διεξάγεται κανονικά.

Παράλληλα, αποκαθίσταται η κυκλοφορία από τη Λαμία προς Καρδίτσα μέσω του δρόμου Ε65 και της παλαιάς Εθνικής Οδού.

Εξάλλου με αλυσίδες γίνεται η κυκλοφορία από την 12η χ/θ της Επαρχιακή Οδού Αράχοβας-Επταλόφου και από τη διασταύρωσή της προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού (θέση Κελάρια) και στην Επαρχιακή Οδό Αναλήψεως-Κυριακίου στη Βοιωτία.

Στην Εύβοια με αλυσίδες γίνεται η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Βουτά-Ροβιών, στην επαρχιακή οδό Βουτά-Παπάδων και στην επαρχιακή οδό Δρυμώνα-Κερασιάς.

Στην Ευρυτανία είναι αναγκαίες οι αλυσίδες στις εξής οδούς: Στην Παλαιά Εθνική Οδό Καρπενησίου-Λαμίας (Ράχη Τυμφρηστού). Στην επαρχιακή οδό Καρπενησίου - Χιονοδρομικού Κέντρου Καρπενησίου, από την 1η χ/θ έως την 15η χ/θ. Στην επαρχιακή οδό Καρπενησίου-Φουρνά-Καρδίτσας, από τη 12η χ/θ θέση «Βράχος», μέχρι τα όρια με το Νομό Καρδίτσας, θέση «Ζαχαράκι». Στην επαρχιακή οδό Καρπενησίου-Κρικέλλου-Δομνίστας, από την 6η χ/θ έως την 42η χ/θ. Στην Επαρχιακή Οδό Καρπενησίου-Προυσού-Αγρινίου, από την 35η χ/θ θέση «Αραποκέφαλα» έως την 45η χ/θ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Οι κλάδοι που ηγούνται της κούρσας των μισθών και οι «χρυσές» ειδικότητες με αποδοχές άνω των 2.000 ευρώ

Πού άνοιξαν νέα καταστήματα Pepco

Μέτρα στήριξης: Δύσκολα fuel pass πριν το Πάσχα - Μείωση στο diesel από 1η Απριλίου

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider